Thursday, July 15, 2010

Gotong Royong



Arini adalah hari gotong royong USMB

Plan nk kutip pc-pc yang telah diganti dengan pc baru tuh @ bilik-bilik lecturer

Mulanyer aku pun nk join skali la kan..tp teringat pulak ade meeting...so terpaksela pakai bj kurung

Biler tibe kt tempat meeting..rupenyer meeting cancel..ceh skit pun x habaq kat aku nooo..sib baikla nek keta..kalu jalan kaki mau jugak aku nyumpah sorg2


dahla arini ayu2 gitu..pakai baju ngelip2..da pulak diorg ni kata aku pakai bj tunang..hahaha..tunang pun x penah..hehe


so..da alang2 tu kan...diorg ni pun kemas jugak bilik depan aku ni..plan nk buat bilik meeting + pantry + tmpt solat kat situ

Aku nak tempat aku ni dijadikan IT centre...sonang kojo pape sume org bertumpu di sini




haa nampak tu punyerla bersepah kan..baik kita maksimum kan penggunaan bilik ni



asing kan mane x perlu


aku dok dalam opis ni je la...2 arini x byk keje pulak kan...mulala rasa ngangtuks nehhh




4 catatan:

k.mus said...

bos turun pdg tu ngarah je ke .. tolong same.. hehehe

AngahSayang2314 said...

wah...... tak pe..tak pe.. kalau dah tak ada keje apa lagi duk main it jer la dah bagi rehat hehehe

Sarah Syazwani said...

k.mus : nk tolong tp da pakai ayu kan..i tengok jele..kekekek

angah : sekali sekala tgk juge la mereka bekerja..siap banje mkn lg..baik x...hahha

Amy Syaquena said...

Salam ziarah baca entry sambil follow2 me too...

kalau x de keje leh la berblogging or blog walking heheheheehe