Thursday, December 24, 2009

Bukit Merah pulakkk


Hari Sabtu lepas...kami sekeluarga pegi pulak ke Bukit Merah sebabnyer nk menghantar ank sedara abg ipar ku ke persandingan belah laki...

giler lama perjalanan aku rasa...dlm 4 jam kot la...ptg kul 6 lbh br sampai...yela sebelum tu g bawak kak ipar ku berjalan2 kt Plaza Alam Sentral cari kain so lambatla bertolak ke Perak..dengan aku skali terjebak beli baju maternity kt Optimo..huahauahua

Kitorg menginap kt apartment kt Bukit Merah Laketown Resort..kira okla tmpt nyer tp xdela aku terasa nk amik gambar sebab nyer ramai sgt family belah abg ipar n environment nyer x bape menarik

Pagi2 sabtu....en kamil ajak g jalan2 nk tengok matahari terbit kononnyer...so sebelum cik suri bangun tido kami pun p la cepat


time ni pagi2 xde org lagi


ni jeti nk p Pulau Orang Utan


bersama2 cik abang tersayang..muka masing sembap + keletihan


Menikmati keindahan Ilahi



pagi yang amat menyeronokkan..dah lama x rasa berjalan2 berdua mcm ni...biler suami tersayang peluk dan cium kita masa nihhh...oppss..heheh..sori xde gambar...hahah

Pastu lak....bawak cik suri ke tempat yang sama gak jalan2





cik suri takut giler ng badut nehhh..dia ng nangis gile masa amik gambar nehh...hahaha sian ank mama

tgh hari pulak g kenduri...x amik gambar pun sbb kamera tertinggal dalam keta + keadaan aku yg amat keletihannn.....



5 catatan:

qaseh said...

bestnya g cuti-cuti malaysia.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

biler suami tersayang peluk dan cium kita masa..jelez mak!

nizaa said...

lenkali letak jer gambaq sensored..ai tak kesah nyah...hahaha

eT said...

i pon xkesah...wink...

Sarah Syazwani said...

ellis : muahahahahaha

niza : x dan nk amik ler...lupe dunia kejap...ahahha