Monday, April 13, 2009

UiTM Dungun N MachaNg


Minggu lepas..seminggu xde kt opis..sebab kene p UiTM Dungun dan Machang tuk demo sistem eHEP...

5 April 2009 - Bertolak ke Dungun


ni ler org2 yg ne p Dungun plus en Hasni


ni driver kami..en Khairy..sungguh seronok dgn dia

6 April 2009 - 8 April 2009 - Pe lagi...demo ler...aku pulak tu yg kene bg taklimat..bebudak len ni memanjang ade je excuse..cehh

Antara aksi2 kami kt Dungun

nk wat love x jd..cam hampeh...mmg lawakler time nk wt aksi2 ni..


sorg tu tgn blakang x berbedung..sorg lg tgn depan x berbedung..kuikuikui


hehe...inilah kami @ Teluk Gadung

8 April 2009 - bertolak ke Machang

Perjalanan yang sepatutnya 3 jam menjadi 9 jam sebab benti bukan men lama kt satu2 tmpt...


Mula-mula..p jeti Pulau Kapas..amik sotong n ikan dr sepupu en Husin...sotongnyer besar..fresh lak tu br angkat dr laut


@ Masjid Kristal

bintang gelap + bintang cerah

Lgi satu tempat..kitorg p mkn kt mane tah..mkn seafood...sedap gak ler..x snaplak gambo kt sane...sampai di Machang lebey kurang kul 12 mlm..bermalam di rumah universiti...best..cam hotel dok situ...

9 April 2009 - besela taklimat..


sebelum ke taklimat..posing dlu..


p wakaf che yeh....sibuk pilih tudung lama giler kt kedai nih..siap promote tudung


10 April 2009 - bertolak ke Shah Alam


hehe..antara barang2 yg kami shopping sakan...penuh naza

Bad news...masa sampai di Paloh...keta UiTM break down pulak....giler lama kami dok berkampung kt tepi jalan paloh tu..sib baikla mmg dok kt simpang umah mat ju...mak dia dtg ajk kami ke umah dia..lepak2


minah 2 org ni ng buat bancian keta yg lalu kt jalan tu..ner la tau pasni nk wt highway ke Kelantan pulak kan..kuikuikui...


4 catatan:

Farihan said...

giler ler best ko nye citer.....seronok kan kita disana...sarah naer tak citer ko blanja kaen batek sutera tuk kami...selain dr itu mana citer bulu2 cafe n bulu2 fm

Sarah Syazwani said...

ko da citer buat pe aku nk citer lagik..

ijan@2 aka ummihakimi said...

g sengsorang jer ker???

aizuemi said...

jeng jeng jeng.. aku nk komen gambo last tu je.. aku dan maro banci kereta ferrari je...