Wednesday, December 21, 2011

~Happy Birthday to our little doter~

Assalammualaikum,

Haishhh..sangat2 lupa hari ini adalah hari jadi Suriiii
Macam mana boleh lupa ni
Padahal sebelum ni ingat dah
Mujur baca wall komen kt FB
Adik aku wish besday

Sori sayang mama lupala
So..plan celebrate di KB la nanti
Minggu ni nak balik kampung

Here my little doter yang sangat petah bercakap niii

makin hari kalau bercakap tu macam org tua
selalu jugakla bergaduh ng dia ni
Papepun...papa n mama luv u soooo much
Supaya menjadi anak yg solehah

Gambar di atas diambil masa hafazan 23 surah lazim
Alhamdulilah dah hafal surah-surah lazim tu
Ceritanya will update later yee

See u

Wasalam

9 catatan:

Kamsiah said...

hepi besday to beautiful buffday girl..semoga membesar sbg anak yg solehah..

eB ezrin said...

salam ulang thn yer :)

Qaseh said...

Allah selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Suri Raihana
Moga Menjadi Anak yg Bijak & Solehah.

~izan~ said...

mamanya sgt bz,auntie nk g jumpa suri pun xdpt ari tu sobs2. nnt auntie pos hadiah ok..

slmt hari lahir..semoga suri jd anak yg rajin,bijak dan sihat selalu =)

MAMASUE said...

apa mama ni...mesti bz gila...

eT said...

eP besday suri...
suri dh pandai hapal ari besday dia ke sarah??kot la kan...hehe

Papa Mifz said...

happy birthday suriii..;)

fuad ansari said...

suri kelihatan mewarisi sifat2 yg ada pada mamanya... ke camne? (",)

alhamdulillah, bagus jugak tu dah hafal byk surah.. kalau disuruh hafal byk lagi, leh jadi hafizah.. (",)

Sarah Syazwani said...

Kak Kam, eB, Qaseh : terima kasih ats ucapan

Izan, su : haa..yela byk mende nk kene setelkan smpi lupa jadinyer


et : dia xtau lg..tp kalo dh bgtau tu terusla nk kek epy besday

papa mifz : terima kasih

fuad : erkk..yeke?? heheh agaknyerla kot..aminn semoga dimakbulkan Allah