Friday, December 4, 2009

Besarrnyeeee




Setelah 2 taun lepas berjanji ng aku....barula en kamil nk bawak p belanje kt BIG PLATE...sabo je la nk masuk anak 2 dah..tupun sebab aku dok bebel2 kt dia...hahahah..tu la sapa suh janji..kan ku tuntut sampai dapat


Kitorg makan kt BIG PLATE, kg melayu subang....selalu je dengar kedai ni tp aku x penahla makan..asik korg je tunjuk makanan2 neh..kali ni turn aku pulak..wakakaka..balas dendam nampakk


mula2 menu yg sampai...mushroom soup...besau giler letak dalam roti...mmg sedap..tengokla tgn budak kecik dok sibuk nk makan sendrik


eii budak ni xnk dok bawah pulak



terkangkang pulak tu



ni menu tuk cik suri namanyer just chips....byk tul dia makan


tadaaa....ni food mama....namanyer BIG PLATE steak..shedapppp...mmg x abisler aku mkn neh...segala mcm menatang punyer byk



ni papa punyer pulak...Lamb Shank giler peha kambing diorg bagi...tersandar jek pas makan



abis je makan2 tuh...sampai pulak banana split...uu marveles...x sabau nk mkn



budak kecik nehh x sabar btl men amik ng tgn jek



wahhhh sedap hingga menjilat lengann

pas2 mata masing2 dah layu jek...aku rs perut aku pun membesar dengan jayanya...ahahaha..sampai umah mmg terus zzz la



8 catatan:

nizaa said...

weehhhh ko...ni aku pun mula ar nak tanya tempat ni..ramai gak bgtau pasal BIG plate nih...sedapnya..laki aku mesti suka nih..buhsan dah dok asik makan char koey teow jerr...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

yum yum aku tengok ni..big plate big money jugak la ya?

Sarah Syazwani said...

Niza : x silap aku kt subang pun ade..ss15..yg aku g ni jalan nk ke puncak perdana tu la


Ellis : yezza..mmg big money..mlm tu pun da dkt 100..tp org byr belasah je la..haha

AngahSayang2314 said...

macam best jer sarah bagi addss dia bole tak??

eT said...

ehehe..aku penah p kt area subang tuh..dsbbkan servis dia lambat time tu pasai ramai org aku blah jek dari kedai tuh (benornyer takut xcukup ongkos) time student dulu tuh...hehehe...

paij188 said...

amboi.!! makan jgn x makan. sok pantang sok nganga je la. org lelaki mmg mudah lupe klu janji. same je ngan hubby aku, janji punye janji sampai anak no.2 dah nak setahun x lg ku dapat janji itu...

cik EPAL said...

memang besar la :D

angah iza said...

da 2 thn baru dpt tunai kan janji
lama tol
hahahhaha.........
dpt gak apa yg idam kan tu ek
anyway...salam kenalan :)