Friday, July 31, 2009

~Ju Onn.....eeiiii~


Malam tadi bersiap2 nak follow en Kamil main badminton @ dewan MBSA sek 19....
ng dok bersiap....warghhh...tengok budak ni...


Ju onn sesat dalam umah


abisla bedak ko tu wehhh....dia p sapu seluruh badan dia..(xpe..perabisla..arinikan ada sale anakku..hehe)


en Kamil ng main badminton


budak kecik ni pun sama menyibuk


ni sape yg main sebenarnyer...budak kecik ni pulak yg over minum air...hehehe



6 catatan:

eT said...

hehehe....ju onn siri ke berapa ni sarah?
xper..sale beli bebanyak wat stok...

izanpyus said...

anak ko mcm anak aku daa..sebotol bedak sehari kalau mandi sebotol shower gel...muahahaha...habis bajet aku nak beli tudung dok beli bedak dgn sabun dia.kuikuikui...

miezaniera said...

kalau cmni,ju onn pn takut jumpa kembar dia huhuhu..
aunt sarah, tolong vote saye ye..

just type VOTE G02 di ruangan comment entry ini..pliss..

http://damiaqish.blogspot.com/2009/07/mari-mengundi.html

xoxo,
Qasrina

aizuemi said...

hahhaha.. mmg lawak la budak kceik ni.. Ju Onn tak takut, aku lagi takut Jaapar Onn~

ijan@2 aka ummihakimi said...

wakakakakaka..
suri jadi Ju onn yer...
kekecik da pandai nak melawo yer..
bagus2....

Farihan said...

hebat anak ko nie sarah,lawak tul dier tu