Thursday, April 22, 2010

Femes sekejap..hehehe



Bulan lepas ade ler gatal tangan aku ni masuk contest dalam majalah Pa&Ma..asalnyer en Kamil suh masuk contest ke percutian Bkt Tinggi dah alang2 tu aku masukla contest lain


so...kelmarin lepas cek up kt spital...me n hubby g ke pkns...en kamil suh beli majalah tuk deko umah nk cr idea nk wat deko ape kan...so saje la aku belek2 Pa&Ma skali

belek punyer belek terkojut den


boleh pulak menang Ibu Hamil Menawan...no 2 pulak tu..hahah menawankah aku....cm kelako pun ade

gambar ni diambil oleh maro...psl contest tudung fareeda itu ari...credit to maro...kira aku dah dptkan iphone tuk ko tu fair n squarela kan...hahahaha

pas2 ingatkan tu jek..rupenyer ada lagi


tapi yang ni dapat saguhati je la utk papa n mama romantik..bole la kan dari x dpt langsung...en kamil bantai gelak x psl2 je pulak opismate dia kecoh...gara2 muka masuk magazine


hahah...papepun rezeki baby...byk btl rezeki Tuhan dah bagi kan..alhamdulillah...

ade pulak yg tny aku tips nk menang..xdela aku guna pape tips pun...saje2 je masuk ni x sangka
pulak kan...



10 catatan:

izanpyus said...

wah,baby rabu yk tolong tue hehe...Alhamdulillah...

Moga2 rezeki ko nak transfer semula SA ada nanti Amin.Tahniah2!~

ZzamzZ said...

wah kwn aku masuk magazine la...glamor ni..pn sarah i nak autograf boley..kekekeke

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Ad said...

ko mmg menawan pun...heheheh...wah glemer ibu mengandung ni

AngahSayang2314 said...

sarah itu org kata rezeki anak.. angah nak ucapkan tahniah eh sarah dapat hadiah apa yer.. nanti letak la dalam blog bole gak kongsi ngan angah ye..& kawan2.tak sabar nak tahu hadiah apa..

sarah kenapa tak update blog lama betul bersawang nie update la...

eT said...

tu la ari tu ada org cakap ngan aku ko masuk majalah..hehe

aizuemi said...

nk sign.. kakak nak sign..

Sarah Syazwani said...

izan : rezeki baby

zam + zumi : meh2..i sign

Hapi : tq

Ad :haha...time ngandung je kot

Angah : xde citerla..tu yg x update

Et : glemer pulak rasanyer..hahaha

Kancilbiru said...

waaa....nak otograp...

mrsharis said...

wahhh..etul2 rezeki baby..congratsss :)