Tuesday, December 21, 2010

Today..is the day


Hari ini 21 Disember 2010 genap usia our little doter

Suri Raihana bt Md Kamil berusia 3 tahun


diala penawar..diala suri...diala penghibur...diala segalanya

sehingga ke hari ini masih teringat susah payahnyer masa nk melahirkan suri

luckily masa mengandungkan dia aku x teruk sangatla

pejam celik dah besar ank mama ni

macam-macam perangai dia sekarang ni

1. kuat merajuk..ckp sket mulala dia dok tepi dinding ke tepi pintu ke padahal bukan marah dia pun

2. pandai menjawab...aritu dia sekolahkan aku sbb aku bebel2 kt dia..boleh gitu

3. pandai dah bc doa yg dia hafal di taska

4. sangat sayang pd adik dia..marah kalo org amik..tppp kalo bab mainan kedekut

5. very helpful..sume benda nk toyong (tolong ok!!)

6. suka bergaya..ari2 kalo bleh nk pakai jeans..rantai..gelang..ikat rambut

insya Allah..birthday celebration suri akan dibuat di KL (hoyee x sabar)

buat kecil-kecilan sajok..tuk ahli kuarga

maafla ye x dpt nk jemput korang...maklumla x cukup bajet la..idup x stable lg

semoga suri menjadi anak yang solehah ye

mama n papa luv u sangaaaaaaaaaattttttttt


11 catatan:

Atia Adina said...

happy birthday suri....moga sihat senantiasa.....

mamasue said...

happy birthday suri! pandai suri melaram...mana tumpahnye kuah klu tak ke nasi...=P

iera said...

hepi besday suri..

eT said...

ep besday suri...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

happy birthday suri, moga jadik anak yang solehah dan membahagiakan papa & mama dunia akhirat :)

k.mus said...

hepi birthday suri.. budak comel yg byk ckp =). Moga menjadi anak yg dengar kate mama & papa .. aminnn

izan_cute said...

epi besday suri...sarah..ko bg aku alamat ko..aku dok tnggu ko online kt YM tapi tarak hehe...

aizuemi said...

epy belated bday to suri...

Amy Syaquena said...

As'salam...

happy birthday suri..

eT said...

sarah..aku ter tag ko la plak..ngeee

<a href="http://nursyazadania.blogspot.com/2010/12/contest-mimik-muka-menarik.html>contest-mimik-muka-menarik</a>

::Mamalyna:: said...

hepi besday... jgn lupa up gambo tau, hehhe