Thursday, June 16, 2011

Mana 1 pilihan hati


*Sticky post sehingga 16 Jun 2011, utk entry baru sila scroll down yee*

Ni title..sbb penin nk pilih header yang mane

rasa2 korg mane santekkk

Header 1

Header 2

Header 3

Header 4


terima kasih kepada Bai

kerana sudi membuat header yang cantik iniii

ehh macam nk buat contest je ni..hehe..x penah buat contest kan

soo..dengan rasminya..ambe mengisytiharkan contest utk pilih header ni

simple jek..drop ur comment which header yg korg rasa cantik

then aku akan pilih secara rawak yeeee

kepada pemenang bertuah akan mendapat hadiah misteriiiiii

heheh..nk tau hadiahnyerrrr..will be citer later2 k

terbuka kepada semua blogger ok

tarikh tutup : 16 Jun 2011

updated

Peserta yang menyertai contest "Mana 1 Pilihan Hati"
1. ET
2. Fuad Ansari
3. Sham
4. Zam
5. eB
6. Amy (Sinar Raudah)
7. Bai (miezaniera)
8. army4war
9. elidsmie
10. noor

masih lagi leh masuk contest ni...cepat-cepat

hadiahh yang bakal menanti anda
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

brooch gantung yang menjadi kegilaan sekarang ni

so sekiranya lelaki yang menang..leh la bg ur wife ke gf ke ok


hehe...ni aku ng pakai ni..malula nk tunjuk muka..tunjuk brooch je la ekk.aci kan



12 catatan:

eT said...

Cam no.2 tu kot sarah..tp cam sama jek sume..huhu

fuad ansari said...

Vote for header no 1.. Lebih menyerlah.. (",)...

Sham said...

har har peserta pertama...saya pilih nombor 2...

ZzamzZ said...

aku suke header no 3...ape kate ko letak numbering kt gambo utk ref.

eB ezrin said...

lmbt comment pn x per la... tapi rasernyer no 1 tuh kot... ;p

eB ezrin said...

dari kacermater eB la kan... no 1 tuh nmpk balance... yo yo jerk kan? ;p

Amy Syaquena said...

bagi amy la 3 dan 4 memang cun.tapi lagi tertarik yang no 4

miezaniera said...

vote 4 number 4. hehehe

army4war said...

Header 1 sweet!!.. nampak meriah n balance

e.l.i.s.s.m.i.e said...

header 3 i loike :)

noor said...

i suka yg no 3....

~izan~ said...

no 1 sbb ceria ada kartun2 seswai dgn mood ceria gmbr2 korang yg beranak pinak haha..ok,aku pilih no 1. brooch tu kalau ko cabut undi takde nama aku,ko beli lain k,bg aku muahaha