Thursday, June 18, 2009

JaMuaN PROKOM


Macam biasala...kalu ada orang nek pangkat..pindah umah...eh silap pindah ke cawangan....baru kawen...PSMB akan wt jamuan meraikan mereka2 tersebut...event kali ni buat kat sebelah post office...kitorg dok tempat blakang skali...dengan angin yg bertiup kencang

Tibe-tibe....ng dok situ...Ashraf Muslim lalu...alamak aii da terlepas pulak...Ina da excited lebeh dah dpt tgk Ashraf...kitorg pun dok tunggu kot2 dia lalu balik nk tgk muka dia...punyer la lama tunggu..buhsanla....aku pun p amik makanan..dan2 ng amik tu nampak dia lalu..ceh..melepas lagi..huhu...xpola...x luak pun saje jek nk tgk muka dia live kan..selama ni tgk kat tv..



dengan et si budak sengal


zam si budak busuk...zam ng korek idung sambil posing amik gambar..hahaha




5 catatan:

eT said...

bagus2...dedua lawan korek idung...
badan aku sengal la sarah..tolong urut..heeee

ZzamzZ said...

entahnye tgok sarah2 dia br lepas cucuk hidung tu et snap lambat sgt..muahahaha

Sarah Syazwani said...

tgk jari aku tu..mane ade kt lubang idung...sipi2 jek...

ijan@2 aka ummihakimi said...

aksi2 kekanak rebina.... hahahahha

Farihan said...

huhu lmbt ler photographer nak share gmbo..aku ngan si dier gak niee