Tuesday, June 30, 2009

RiNduuuu...


Rindu sama itu budak....semalam x amik dia dari umah baby sitter sebab ada program kolej...abis pun kul 11...kalu amik dia pun pagi2 dah nak p anta balik...arini mesti amikkk x sabar2 nk cium pipi ini budak


ape...ape....dia cakap camtuh tauu..jgn x caya..cm gangster pulak


mari kita tengok birddd....lepak tepi jalan je ni


nak amik gambar dia ng semayang...tp x jadik sebab perasan aku ng pegang hp nk amik gambo dia..terus meluru kt aku nk rebut hp..huahuahua


kat Proton HQ..tunggu keta ng servisss....poyo jek wat cam x nampak je tuh...sedangkan ng kontrol macho..tibe2 rindu pulak ng mamat ni walaupun x jauh kat bawah tu jek...siap leh lambai2 lagik..hahaha....arini feel aku kurang waras sket yer


thanks tu minah dok sebelah aku kt opis ni krn telah membelanje kami sempena naik pangkat
masa ni aku mc kerana mengalami demam yg agk panas (tp time ni da sihat sket so lehla mkn2..tp..balik je umah terus demam balik..hahaha) ..xde mood nk amik gambo byk2 biar org yg belanje la rasmikan dulu...

tu je la kot...da lama x update xde citer menarik pun...kurang menarik adala...tp tabahkan la hati aku ni menghadapinyer ya Allah....aminnn




5 catatan:

eT said...

aminn...cam ada prob jek sarah..
zam pon ko rindu eh..baru jek dia balik..huhu

addyaholix said...

addy tak rindu? =)

ZzamzZ said...

hehehe...ngan la rerindu ngn aku sarah..aku ade je kt meja sblh ko ni..nnt kte duk berjiran lg..kejiranan dlm uitm..sekelas plak lg belaja nnt..n maybe segroup plak2..keskeskes

miezaniera said...

huhuhu apa nak komen ni..suri yg comei..sarah yang tak waras sgt..muahaha

aizuemi said...

nape zam tak blanje aku pun?