Wednesday, March 9, 2011

Road Show RMKe-10


Macam biasala awal-awal tahun ni sibuk ng RM sana RM sini

bukan Ringgit Mesia ye..Rancangan Malaysia ok..

Uitm pun ada gak la RMK nyer

So semalam ada Road Show dari PPS Shah Alam

tengok gambo je la

USMB diletakkan sama grup dengan HEP dan Hotel

so kene bg cadangan nk buat ape dalam 5 tahun akan datang ni

aku tukang taip jek sbb dlm grup aku HEP plg ramai umatnyer..buat diorg punyer plan je la


kami berdua jek bunga dalam grup ni


apola ayat nk tulis lam ni


dgr penerangan dari TPHEP UiTMT


khusyuk je kan


ape tah yg aku dgr pun xtau

dahla sejukk..badan pun kurg sehat time tu


PM Dr. Norhayati


PM Dr. Azizan



sekian laporan dari Terengganu..huhu

itu saje

harini masih x bape sihat juga

mcm nk mc je eskk..hehe


4 catatan:

mamashikin said...

awk...cantik tudung..muahahaa!
oh..rmk10 eh..tau tau ..

AngahSayang2314 said...

wah mek nampak hijau nampakkkkk

Sarah Syazwani said...

mamashikin : tudung fareeda juga..:)

angah : capai je tudung yg adooo

ZzamzZ said...

Biasela jd org bsr kt sane kene pikir RM tang tu..aku lani tgh pikir RM tang $$..adoi byknyela nk pakai $$ tahun ni.. ;D