Friday, February 19, 2010

Wish List



Arini aku adalah bercuti sambil berehat2 di rumah seorang diri..heaven sungguh...boring da aku tgk opis tu...semlm br aku ckp ng bos nk cuti...dengan alasan aku boring...haaha bleh x

En kamil dah selamat pegi ke Terengganu...tp xtaula dia dh sampai mane la ni..aku kol kul 9++ ade lg kt s.alam ni..


ini adalah gambar hiasan semata2


haa..nape lak aku letak gambar kunci tu kan...heee...tu la rumah i dah dapat cf..and kunci umah pun da dapat...sungguh seronok..


tp lom la nk pindah skang...apetah lg aku kan kene p dungungg tu..tp pape pun..ade arr wish list aku nk buat tuk umah tu kan


wish list aku :

1. of cos la pasang grill umah...x selamat nt

2. buat kabinet

3. tambah belakang kasi besau sket..ye arr..umah i kecik je kan

4. buat siling kapur yg ade munga2 tuh

5. hajat hati nk tambah bilik lg 1 n pecahkan bhg tengah..tp xtaula leh approve ke x request ni

6. nk cari brg2 umah kt ikea...kedai perabot dan sewaktu dengannyer

7. nk cr hiasan2 yg maveles tuk umah

8. deco umah

ermm..rasanyer tu je kot buat masa ni...sumenyer en kamil da approved except wish list no 5...waaa heaven sungguh x sabarnyer rasa


sumenyer aku yg pilih...en kamil sediakan duit je...

harap-harapnyer adela rezeki aku kt sini..so x yah nk ke dungung tuh..leh dok umah sendiri plak

nanti aku uplod gambar umah...aritu p xde la pulak nk amik gambar...




4 catatan:

Kancilbiru said...

nnti buat hsewarming untuk rumah baru ni tahu....umah original..hehe

Sarah Syazwani said...

niza : semestinyer..insya Allah sume akan dijemput

paij188 said...

ha ah, housewarming! pastu ajak aku, kuang... kuang.. kuang! anyway, hope selamat semua ok!

hugs and kisses to suri!

AngahSayang2314 said...

wah best dah dapat kunci kan??
so good luck