Thursday, March 10, 2011

Undi jangan x undi



Event dah lepas

baru la ni sempat upload gambar

Pilihanraya JPP selamat dengan jayanya

adala sket2 prob alhamdulilah leh diatasi

check it out the pic

sebelum evote..sempat lagi ye bergambar


proses mengundi pun bermula



budak-budak dah start mengundi

sekarang ni senang...ada sistem evoting

xyahla nk pakai-pakai kertas


kalu dh abis tu sila buang security id

aku x pahamla ejaan security tu nk tulis bahse melayu atau inggeris benarnyer


pastu dapat makan n minum gak

untung xyah beli makanan


dah letih tp maintain..hehe


aku buat ape tah time ni

ooo...tunjuk report bape org dah mengundi

baju purple project manager yg diamanahkan utk evoting..hehe

good work en mad


ooo lalala...ramainyer umat

diorg ni ng tunggu turn nak masuk

coz kat dalam dah bersesak



panjang giler

padanla ada staf yang x dapat nak masuk ke dalam


antara petugas a.k.a my staff yang membantu


bunga-bunga yang bertugas


nak jugak lagi tu


calon-calon MPP yang berdebar menunggu keputusan


keputusan diumumkan

aku xtaula sape yang menang sape yang kalah

sebab aku pun x kenal depa

harap-harapnyer dapatla berbakti untuk pelajar yee

tp janganla permintaan yang bukan-bukan pulak korg buat

rasanya time study dulu sekali je aku mengundi..pas2 xdak pun

agaknyer menang tanpa bertanding

korg pernah mengundi???


6 catatan:

Kancilbiru said...

macam best la pulak pilihan raya student ni...dok kat psmb ni tak nampak sangat suasana nya..

Sarah Syazwani said...

niza : tula..bila keje sini brla dapat rasa suasananyer..best jugak

Amy Syaquena said...

wah bestnya pilihan raya student nie...

AngahSayang2314 said...

mek kalau tanya angah pasal mengundi nie tak pernah la..bak kan student ke?? negara ke?? nie pun baru jer daftar tahun lepas tuk coming soon tuk pilihanraya negara nanti baru nak undi hehehe

iera said...

iera pernah mengudi kat dungun hari tu..hahaha..

kak sarah,tu la en mat yang iera ckp baik dgn iera tu.dulu,iera slu p print assignment kat lab en mat ni..selalu dapat diskaun..hihihihi

BUNGA said...

salam ziarah..
waahhh. meriahnya nak mengundi :)