Monday, October 17, 2011

Lawatan ke jalan-jalan ni???

Apa yg hit nyerr

Actually..kami2 ni...buat lawatanla kononnyer

Pameran Hari IT atau HIT: 2011 di Shah Alam

as a cawangan kami ni berpakatla nk ke sana

dengan van yg bermuatan seramai 8 org + driver yg x bape nk best (pertama kali dpt driver ginii..tensennnn sunggguhhh)

maka gerakla kami ni ke sana

layannnnnnsssssskan gambar je la


DAY 1


dalam 8 org yang pegi 5 org nama naik tuk cabutan bertuah

yg sadissnyerr diorg ni xde ms nama dipanggil

sorang je la yg dapat..

ai kan bos yang pemalu...haaakkk tuiii

puak2 ni je yg amik byk gambar...

biasala aku dh sampai sini jap ke sana jap sini

maklumlaaa....ade je yg tempat lepakss ng kawan-kawan lama

misi seterusnya pada petang itu adalah ke Jusco Bukit Tinggi


gambar-gambar dulu sambil tunggu drebar yang x sampai2

oohhh gambar kt sane xdela plak yee

sempat sambar kasut satu..hekhek

then kami gerak pulak ke i-City

ada yg nk ke sana

tapiiiii kan..dah kata drebar nyer x best

mula2 confuse dia nk p mana dok tepi jln lama2..ingatkan nk tunggu org

pas2 biler tengok dia nk uturn masuk lam uitm ada sorg ckp nk p i-city

drebar tu pulak kata nape x ckp awal2

eh..eh..eh...bukan ke da ckp awl tadi..dia jek buat mcm x dengar

macam biasala kan....gambar jek banyak









lama dah x g..mcm2 ada

lepas ni lehla bawak anak-anak ke sana pulak

leh yee en kamil

ujung bulan ni nk p shah alam lagik kan..kan..kan


DAY 2


ha..nak balik dah

rupenyer ms cabutan bertuah petang tu..one of us dpt utk ipad

rugi2..namanyer xde rejekiiii..nk buat camne


akif dan sufi


opsss..suri x ikut tinggal ng papanyer

kalo bwk 2 org ni kompom flat aku

tata....titi..tutu

abis dah citer

penat upload gambo

see u..:)



11 catatan:

Kakzakie said...

Driver tak mesra alam tu sara. Nasib baik dia tak ada penumpang yg sound.

I-City tak main snow ke? Kalau hero tu masuk boleh menggigil

eB ezrin said...

ari nih tenet slow, gambor x leh tgk. hu3...
ps: tp eB singgah gaks ... tc yer :)

Sarah Syazwani said...

Kak Zakie : x masuk..xde pitih dah..hehe

eB : samela kita..ni pun pakai ie okler sket

MAMASUE said...

byk gambar I-city dr gambar kt uitm nih...=)

eT said...

HIT sampai i-city ko...muahaha

Sarah Syazwani said...

mamasue : tu confirm la..aku xde time diorg amik gambo ni..biasala kalo dh smpi s.a

et : hehe..mcm x bese...lawatan la tu kiranya

Amy Syaquena said...

amy x pernah lagi pergi i city huhu...

fuad ansari said...

kesian suri.. kena jadi suri rumahtangga jap.. (",) (gurau2 je.)

orang dari terengganu dah pegi i-city, sy pulak yg tak pernah2 pegi lagi.. ni lah yg orang kata, bila dah ada dekat, tak berapa heran jadinya.. (",)

Sarah Syazwani said...

amy : xpe..kalu ada rezeki leh pegi juga nanti

fuad : betul2..kalau dh dkt mmg cmtu..akk pulau2 kt ganu ni pun x penah p lg..huhu

~izan~ said...

aku penah dpt driver yg mcm %^^&* masa keje dulu,dia kata dia ngantok,dia benti tepi jln nk tdo jap,aku dh lmbt woo nk gie meeting kat uniten bangi dari muadzam.geram!

Sarah Syazwani said...

izan : samele ehh..dia sibuk ckp ngantukla..xtau jlnla..halooo driver kenela tau jln kannnnn..geram aku time tu