Tuesday, March 17, 2009

***My Wedding Anniversary***

Semalam...my hubby tibe2 je kiss n hug me dr belakang sambil wish our wedding anniversary...he...lupalak aku..sedangkan sebelum tu sibuk je ingatkan dia...sebab nk hadiah..hehehe....n paling kelakar ng syok2 romantik2 ng laki aku....anak aku leh gelak tgk kitorg...ceh..lupalak budak kecik tu dah bangun...br je nk romantik2 sket...

Semalam ekceli Hari Ulangtahun Perkahwinan ke 2...x sempat lak nk mengupdate blog atas kesibukan yg melande...

Dah 2 taun aku kawin....alhamdullilah semoga perkahwinan ini kekal sehingga akhir hayat....

kali ni saje aku nk mengimbas kenangan lama...kalu sape2 nak muntah tu..silakanla ye..aku x kira....


saat-saat diijabkabulkan..waa..sedey time nih



eksen je nih...gara2 fotografer x mai masa akad nikah...kene wt lakonan semula pulak



5 persalinan..letih woo..da la time malam..penat giler dok salin2 baju



di hari persandingan



semoga kekal selamanyer..insya Allah


8 catatan:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

happy wedding anniversary..dah 2 tahun..leh laa buat baby baru...hikss..larikss

izanpyus said...

Happy Wedding Anniversary... Semoga kekal ke akhir hayat. Kejap je kan rasa? Sebab kalau kita sentiasa bahagia nie, masa berlalu cepat je...hehe. Aku punya bulan depan plak yang ke 4 tahun... :D Ape2 pun selamat sumanyer k.

miezaniera said...

happy wedding anniversary to Pn Sarah n En Kamil...leh la kasi adik kt suri...ciann dia tkde kawan kt umah..hehehe

Zamzunita said...

Happy Wedding Anniversary gak... Semoga bahagia hingga ke akhir hayat dan dimurahkan rezeki lagi..
May ALLAH bless all of us..

ijan@2 aka ummihakimi said...

Wah..dua tahun sudah....
Anyway HAPPY WEDDING ANNIVERSARY....
Semoga ikatan kasih sayang makin erat & kuat......

paij188 said...

Congrats! Ni yg ke berapa tahun? Pedulikan org nak muntah.. aku pun maybe buat benda yang sama. By the way aku dh bersalin 17 Mac hr tu. kul 10.11 pg waktu Dubai. Nanti aku laki aku update blog.

mohdfuadtopa said...

la kenapa photog tak dtg masa nikah... sian ko detik2 terindah tu.... bnyakkan bersabar k.. semoga cpt dpt anak lagi ...

aizuemi said...

Hepi Anniversary~!! Hope kekal dan bahagia sehingga ke akhir hayat~

* tak buat makan2 lagi ke?