Tuesday, February 1, 2011

Kursus dan musim demam


Hari ini ada training
.
.
.
.
.
.
.
.

Salam & Selamat Sejahtera

Tuan/Puan

Dengan hormatnya perkara di atas dirujuk.

2. Dimaklumkan bahawa Unit Latihan dan Pembangunan Staf, Bahagian Pentadbiran UiTM Terengganu akan mengadakan kursus berkenaan sebagaimana butiran berikut :

Tarikh : 1 Februari 2011 (Selasa)
Masa : 8:00 pagi hingga 5:00 petang
Tempat : Makmal Komputer 14A2, UiTM Terengganu Kampus Dungun (Berdekatan Dewan Jasmin)

Penceramah : Puan Sarah Syazwani binti Shah Kamarrudin (Pegawai Teknologi Maklumat)


hehe..macam bagus je pulak

da lama x bg training kt org ni

kalo dok s.alam mmg ada musim bg training...lebih-lebih lagi kalo up sistem baru

yg ni xdela sistem baru..sistem yg ada nk kasitau pd staf baru
.
.
.
.
.
.
sufi dah seminggu demam

hari ini laki i lak demam..skang ni ng mc dok kt umah

pastukan mcm ada kuar bendalir kt telinga sufi

bila check doktor..katanya normal sbb dia selsema kalo x kuar melalui hidung akan kuar melalui telinga...erkkk betul ke???

hari2 kene cuci telinga dia..ade ubat titis..tp mcm xde ape jek perubahan

penah kr korg alami mcm ni???

risaula wehhh..camner ai nk buat ni...tktla kot ada efek kt telinga

tp bila tgk dia..aktif..skrg ni dah mula berdiri...kalo panggil nama dia ada tindakbalas

sape2 yg tau pasal ni..drop ur comment yee

thankss sangat


7 catatan:

eT said...

dah jumpa pakar ke sarah??

Kakzakie said...

Salam Sarah,

Kakak tak pernah mengalami perkara seperti ini walau anak kakak dulu masa kecik pun ada kena selsema. Tak pe kena sabar dan ikut kata doktor. Cuma masa mandi jangan jirus terus ke kepala dulu. Siram kaki dulu baru bawa ke atas....

iera said...

aik..ye ke?tak pernah lak dengar selsema kat telinga..betul ke teori doktor tu?Apakah?

bawak g klinik lain gak tak?

Sham said...

salam kenal...

er tak penah dengar plak selsema kuar ikut telinga...biar betul dktor neh...?

Sarah Syazwani said...

et: lom lagi kt sini xde pakar kene p kota bharu

iera : ada 2 je klinik panel sini..kdg2 ubat pun mcm x berkesan

k.zakie : mmg sy amalkan kaki dulu..then baru kepala..benda ni terjadi sejak 2 menjak ni..kalo dulu selsema xde pulak kuar ikut telinga

sham : salam..tahla sy pun x penah dgr

mamaaedrean said...

eh, naper tuh eh? x gi check ker?
jemput singgah jenguk kami yer ;p

Amy Syaquena said...

alahai kesianya dah bawa pergi jumpa pakar ke..satu tips yang boleh try masa mandikan tue lepas mandi cuba tepuk pelan2 di belakang anak supaya memberi ruang terbuka di paru2nya..insyaallah memang berhasil sebab kakak sedara selalu buat dekat anaknya dan hasilnya anak jarang kena selsema..