Monday, March 2, 2009

UpiN & IpiN


Actually tengok citer ni last wednesday....nak sangat tgk...yelakan...aku pun da lama x tgk wayang....ajak my hubby then dia pun ok jek..siap2 book tiket sib baik la ada g....

Kitorg angkut Suri skali....sampai sana..mak oiii ramainyer la orang...cam taman permainanlak..ni mesti kes nk tgk upin dan ipin gak ler....

then..masuk dalam sinema...suri cam blur jekk....mula2 jek dia dok tgk skrin tu...lama2 dok sondol2 badan besela...balik keje memang tu rutinnyer..tp da bg sebelum masuk...agaknyer x puas...

movie pun start...awal2 da lawak...hubby yg mmg ngantuks pun leh jd gelak sakan tgk citer nih...suri lak...tdoooooo...hahaha..best x ank aku....org gelak punyer kuat pun dia leh tdo ng nyenyakkkknyer.....kalu da dpt fav susu dia mmg kompomla selamat....sampai abis pun dia x sedar diri....

sungguh seronok la citer nyer...lawak nak mampos...sape2 lom tgk tuh...p la tgk...pasni kuar cd/dvd kompom la aku beli gaks...sambil2 lepak kt umah leh la tgk lagikkk....


3 catatan:

paij188 said...

Anak aku, balik raya hr tu baru la 1st time tgk Upin n Ipin ni. Punyela suke. Adik aku siap download kat dalam laptop, tahan die bantai tgk ulang2 lak tu. Anyway, atok die dh standby nanti kuar DVD ke CD nk beli utk Tini. Sebb kitaor gpun cam suke gak tgk karakter budak2 tu, cute!

mohdfuadtopa said...

anak ko dah brape tahun sarah leh masuk kat wayang tu... macam best jee....

Sarah Syazwani said...

fuad : anak aku da setaun lebeh la..