Sunday, October 10, 2010

Selamat Hari Jadi kepada diri sendiri



Haha..tajukk tibai je la kan

kalo ikutkan hari jadi aku dah seminggu berlalu tp disebabkan aku xde kt mesia makanya harijadi di sambut di oversea..muahahahahah


ni wish dari dato' sahol

ehh nape sign vc mcm name farihan je kan...ngehngehngeh


ni pulak dari Pengarah Kampus

siap bg kad tuh...wahh sungguh x sangka

tapi moment paling best bila ramai2 nyanyi lagu besday dalam van di padang..toching ok

en kamil pun ade belikan kek tp kecik jela sbbnyer kitorg da ada program tour de bukit tinggi

kek itu sangat sedap namanyer 'SEDAP MANTOP'..rugi pulak beli 1 je kan

mane x kitorg risau nk beli besar tkt x sedap..da la x letak dalam freezer ke ape..mmg kek2 diorg ni jual open je tu pun setakat letak dlm kaca gitu tanpa freezer


so berkongsi-kongsianla dengan kek sekecik itu dengan harga RM2...murah giler!!!


kepada yg wish dalam fb..tq very much baru arini berkesempatan nk merepek dalam blog

so..see u until next entry citer pasal ke padang versi aku pulak

mesti korg da bosan asik padang je kan mane x

et
ikram
zu
mira
bai

sume ade dalam tu cume tu dari pandangan diorgla..aku pulak lain citernya

ok tatatititutu






7 catatan:

izan_cute said...

ooo besday ek..hepi belated besday yer..semoga berbahagia bersama family tersayang dan dilimpahkan rezeki olehNya,Aminnn...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

selmat hari lahir jugak laa..sampai dungun sistem hari lahir niza yer :) hehehe

Amy Syaquena said...

terlambat untuk ucapakan happy birthday, semoga panjang umur dan di beri kesihatan yang baik..amin

miezaniera said...

sarah, kim lukisan kt kawan sarah yg pegi tu leh tk hehehe

aizuemi said...

kami menyanyi dgn begitu enak skali dlm van tu kan kan kan?

Atia Adina said...

amboi...kemain lagi pengarah kampus...siap bg kad....happy birthday sara

AngahSayang2314 said...

wah.. happy belated birthday lo angah pun tak tahu heheh sorryyy