Tuesday, August 3, 2010

xde berita terkini..hiburan xdak sebab astro lom mai lagi



Assalamualaikum

makk aihh sudah bersawang ku punya blog ini lama sungguh x hapdet

bukan ape..bz ng pindah randah la katakan penat pun x ilang lg ni weh

sepanjang mgu lepas..aku de kursus @ shah alam about prosidur kewangan..ini penting nk mantap ilmu di dada..hehe tp cam x puas atilak sbb explaination agak ringkas rasanyer x cukup sehari la pasal bab2 duit ni kan

disebabkan en kamil masih kene bekerja...so..2 ari lepak di rumah time tu pulak demam..cik suri pun demam da lama gak + ade ulser kt mulut tu yg lambat baik

masa tu asik nangis je...da la maknyer pun x sihat..nasib baik adik baik sajok

ari jumaat gerak balik kg nk amik barang-barang anak yg ada lagi kt sana..ari sabtu pulang ke terengganu pulak

penatnyer xleh nk katala...umah still lom abis mengemas lagi...dari start balik aritu sampai ke hari ini dok mengemas je la

semalam jugak en kamil belikan almari baru..hehehe bkn ape..dia baru perasan bini dia punyer baju punyer banyak sampai x cukup 1 almari...dia terus beli yg besar punyer..hahaha amik isi baju banyak2 lagi

tu pun aku dah sort mana-mana baju nk sedekah kt anak-anak sedara nanti


1/8 en kamil dah start keje sini..alhamdulilah semua urusan berjalan lancar

suri n sufi hantar ke taska uitm..suri 2 ari sebelum ni nangis time hantar dia..tapi arini x nangis..good girl..lega hati


so bermulala kehidupan baru kami...kene setup macam mula-mula kawin dulu...harap-harap smooth la hidup kat sini..for short term ni kene tengok keadaan camne then kalau ada rezeki lebih beli umah kt sini pulak ke...hehe


okla...da xde apa nk cite..gambar pun xde maklumla xde masa nk snap2...see u again my frens


updated gambar-gambar masa pindah dari kolej melati


barang-barang dalam stor




kt ruang tamu..banyak jugak barang-barang aku neh..penuh gak ler selori..huhu


note : terima kasih kepada kawan-kawan dan staf USMB menolong dalam proses perpindahan ini dan cat rumah saya dengan cantiknyer..i like

6 catatan:

iera said...

Alhamdulillah,akhirnye bersatu kembali fmly ni..bertuah kak sarah sbb berpisah kjp je dgn fmly..mmg rezeki fmly la..doakan iera pun dpt tukar cepat2 k..hehehe..rmh kat sane masih murah.leh la beli dlm mase terdekat ni.iera pun tgh dlm perancangan nk beli rmh kat sane.

miezaniera said...

tahniah dh dpt balik bantal peluk hehehe hope u ols brgembira la kt sana..tp jgn lupa yg disini k..trutama musim durian tau..hehe

AngahSayang2314 said...

alhamdulilla semua berjalan ngan lancar sekali.. bila nak tunjuk picnya... cepattt nak tengokk

mamasue said...

best of luck dgn kehidupan baru kt sana...

Sarah Syazwani said...

ira : insya Allah kalau ada rezeki

bai : doyan sini pun den beli jek

angah : trimas..nt i upload yee

su : tq..muahxx

ummidaddy said...

alhamdulillah sarah...semoga gembira hendaknyer one happy family ni...