Monday, April 4, 2011

Mana 1 pilihan hati


Tahun depan Suri dah 5 tahun

walaupun badan kecik molek (macam mama dia masa kecik..ahakss)

besar dah anak aku ni

sekarang ni ng dok survey2 tadika yg ok utk hantar dia sekolah

hasil survey ada 2 tadika yg memang ramai org sebut bagus

1. Tadika An Najmi

Silibus

solat
Iqra' dan hafalan
sirah rasulullah
ibadah
doa-doa harian

bhs arab
bhs melayu
bhs inggeris
matematik
alam sains

dan banyakkkkkk lagi...

tapiii...agak jauh sketla dari rumah

Fees : rm160/month

2. Tadika Warisan Pintar

silibus

Bhs melayu dan cahayaku
bhs Inggeris
matematik sempoa
sains
Iqra' dan Fardhu Ain
bhs Arab
Kelas lukisan
Latihan Kehidupan praktik
solat

dan ada lain such as senaman..bla..bla


fees : rm160/month

kelebihan dekat dengan rumah


yg menjadi kepeningannyer...sufi masih akan dihantar ke taska dlm uitm ni

bab pg xpe..bab nk amik ptg tu kene berpecahla kot

en kamil p amik sufi..aku p amik suri

amik sufi leh nek motor je kt dalam ni..x secure nk amik suri dgn moto

mulanya nk transit suri..tgh hari amik ptg dok taska

tapi mcm dah jd 2x gandalak nk byr..baik dia dok smpi ptg kt tadika je

sekurang-kurangnya dia leh belajar

camne ekkk...korang ada experience x??

ingat nk ajak en kamil pegi tengok tadika2 tu..sbb aku jek yg pegi sendiri

kot2 la bila dia tengok dia leh decide

pendapat korang camne????


3 catatan:

miezaniera said...

rasenya better amik yg dkt ngn rumah dan biar je kt tadika smpi ptg..tkyah transit2..

Amy Syaquena said...

setuju dengan miezaniera

AngahSayang2314 said...

angah setuju gak..ngan miezaniera