Tuesday, April 26, 2011

Sufi turn 1




Muhammad Khalish Sufi was turn 1 on 23rd April 2011

happy belated birthday to my beloved son

now apa yang sufi dah pandai :

1. dah pandai jalan

2. berebut menan, bergurau dengan kakak

3. dah pandai sebut kakak, nak, mama n papa tp selalu sebut kakak jek

4. kalo pegang handphone terus letak kt telinga

5. suka amik remote tv then dia tunjuk kt tv gaya mcm nk tukar channel lain

6. panjat kerusi dan segala yg bleh di panjat

7. tau dah kalo pakai tudung nk p jalan

8. makan banyak..bg je la apa pun sume dia mkn

9. sangat-sangat lasak

ermm apa lg ye..mcm byk je tp tu la yang selalu dia buat

yang bagusnya sufi ni x banyak ragam..kalo nangis tu nk susu..pastu tido...makan

alhamdulilah..kalo bg sesapa jaga dia mmg x byk ragam even x biasa dengan org tu

tahun ni x buat birthday celebration sebab sibuk dgn kursus dan balik kampung

tapi masa birthday dia bawa di p Melaka jumpe pak usu

sibuk sangat nk jumpa suri n sufi

the story p melaka will be cerita later2 la yee

semoga menjadi anak yang soleh

mama n papa loves u so muchh

ummahhh


6 catatan:

eB ezrin said...

happy belated besday yer...
semuer doa terbaik eB titipkan... aminnnn

niniezane said...

hepi birthday sufi...beza sehari jek ngan auntie ye...

Anonymous said...

sufi membesar ditganu..usia nye sama usia ibu dia berkhidmat di uitm tganu...
happy belated budak tembam...
semoge jadi anak yg soleh
(teringat dukung dia masa nak p klinik rakyat..he)
from mama aina.

~izan~ said...

hepi belated besday sufi...

hadiah nnt la yer..nanti auntie bg hehe

arissa pun asyik dok sebut kakak je..agaknya tu je la kawan dia ada kat rumah heheeh

Sarah Syazwani said...

eb : tq..aminn

k.wan : aah..leh sambut same2..hehe

ju : hehe..kalo nk tau bape lama dok tganu ikut umo sufila..hahah

izan : mmgpun..kalo pimpin tgn ng kakak tgn kita dia lepaskan

miezaniera said...

HEPI BESDAY SUFI...MUGE JADI ANAK YG SOLEH..;d