Monday, July 18, 2011

Balik kampung..hohoho

Minggu lepas kami balik ke KB

maklumla dah lama x balik

org kt kampung pun asik tanya

asik tertunda jek kan

ari jumaat petang p melawat abg ipar ku yg sakit

dia kene bisul kt dalam b****t

sian sungguh tengok keadaan dia

xleh bangun terbaring jekkkk

ari sabtu pulak pegi KB Mall

hajat hati nak beli baju raya suri

tapiiiii....dia punyer demand..mak aiii

siap ngamuk bagai terus mood nk shopping tu hilang

tunggu je la shopping kt s.alam nanti..:)

pas2...sms lina nk order sabun chahaya whitening ni

sila ke blog dia ye..klik sini

teringin sangat nk jumpe dia..tp x kesampaian pulak sbb anak n ank sdr sibuk ajak balik dah :(

baru tahun ni pakai produk dia..sangat best sampaikan en hubby pun pakai sabunnyer..huhu

nasib baik adik ipar sanggup tunggu amik barang yg aku order tu dr lina

sebelah malam pula..kami buat makan-makan

sempena besday bang teh @ mukhriz

bakar-bakar ayam..sedapppp


menu on d day


budak suri ni pantang ada kek ingat besday dia je


dak tecit yg asik makan..makan..dan makan saje

heaven sungguh biler sume org layan dia suap makanan

ari ahad cotiiiii..baru sampai malam tadi

penat lagi rasanyer..pastu minggu ni ke shah alam pula..hmmm



5 catatan:

sarah-najwan said...

bestnya blik klate..
akak nk blik gak sblum poso nih..ehhehe
soping baju raya lom lagi..

~izan~ said...

sarah,nnt update testimonial pakai cahaya punya produk tu tau..aku rasa mcm makin glamer je produk ni,menarik!~

nnt jln2 kuantan plak tau..

Sarah Syazwani said...

kak sarah-najwan : mmg best..anak2 la suka ada org melayan

izan : nt aku update sbbnyer aku pun br 3 4 bulan malula nk tunjuk lg..huhu
insya Allah..kalau ada kesempatan aku dtgla kuantan

eB ezrin said...

BESTNYER.. KALO MUJRAB BAGITAU EH? :)

HappyIrfa said...

salam ..
singgah jalan2 ke sini