Tuesday, July 19, 2011

Makan-makan


Cerita yang dah lama juga

Ada best buddy aku ajak p makan di Hotel UiTM

dh banyak kali jugak dia ajk

tapi sebab malam kan xde sape nk jg ank den

so kalini dia punyer teaching so xde hal la nk bawak ank

layannn je la gambar yg x bape nk clear niii..


menu masa tu mula2 roti n sup

memang banyak la budak ni makan roti

banyak kali juga kami mintak roti..hehe

ala yg serve pun budak2 je

roti dia sangattt lembut

ala..gaya potong roti la tu

tapi x terpotong gaks..hahahaha


so cute je papa n adik ni

ms ni suri yg snap...tu yg blur saje


bosan dah tunggu main menu

lambat bukan mainnnn

bila dah dapat tu ngap terus x igt lak nak amik gambar..hehe

makanan sedap cuma chef lambat sangat lak

nasib baik mock teaching jek

kalu betul2 ni mau kene komplen ng customer

10 catatan:

aizuemi said...

br nk tgk ape food yg boleh buat aku rs nak.. ahaks~

sarah-najwan said...

best tu dpt makan3...hehehhee

eT said...

tajuk..ketika menunggu makanan...hahaha

eB ezrin said...

bosan ker malu tuh? ;p

~izan~ said...

aku nk gelak tgk gmbr suri tu sarah..sbb control ayu sungguh!

sufi tu dh mcm arissa plak haha.sbb rambut arissa pun camtu hehe

Mrsfaizorworld said...

saya tag awak.. hope u like.

http://mummydinda.blogspot.com/2011/07/tweet-kt-kne-tag-ngn-sara.html

mYsH0p said...

skali skala mkn kat luar best juga..hehehe..mana gmbar mkanan?

mamashikin

~izan~ said...

sarah,

ko followers bertuah aku tau..hehe..cer baca smula entry aku yg terbaru hehehe

Kakzakie said...

Selalu macam tu bila dah makan sedap lupa nak snap gambar. Dah licin baru ingat....

Amy Syaquena said...

sekali sekala makan kat luar dengan keluarga mesti best kan sarah ..amy makan berdua je x terasa x keseronokan tu lagi , rasa cam bercinta je huhuhu...