Tuesday, July 12, 2011

Whatever!!


Sejak dah makin membesar ni, banyak betul perkataan yang x disangka-sangka keluar dr mulut Suri

Kadang-kadang tu geram..kadang-kadang nak gelak pun ada

Macam kejadian malam kelmarin

Time tu Suri ng main adik dia ler

Then dia pun cakap camni

Suri : Adikkk....main molek-molek nanti jatuh

Ai n hubby pun tegurla...

Mama : wahh..suri dah pandai cakap kelate tuu

Papa pulak tanya

Papa : kalau kat sini cakap molek-molek..kalau balik shah alam nk ckp camne pulak

Suri leh jawab gini

Suri : Kalau shah alam cakapla Whatever!!

dengan muka selambe dia cakap camtu

Wahhh..memang gelak sakan aku dengar

Kompom terpengaruh dengan cerita KLIK kat astro ceria tu

hahahahahahaha

8 catatan:

alinac lover said...

waa mcm2 ek dak skg

mamasue said...

tu br citer klik, kalau lain2 citer dia follow, berbuih2 la nt

Atia Adina said...

hahahha....keman pandai menjawab....

eT said...

org shah alam suka ckp whatever ker??hehe..
kelakar la suri nih...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

anak aku sebut what eval :p

Amy Syaquena said...

ala comelnya so sweet la suri nie...

mamashikin said...

hahhah...comel la suri nih...nama pun cantik...dr dulu tau sy berkenan ngn nama suri dan sufi...

thanks sb slalu komen kt blog sy..
InsyaAllah nti awk leh jd dealer..hehhe..chahaya whitening pun ok tau..nnti lina nk kluarkan beberapa brg baru..tunggu!skrg tgh sibuk nk uruskan benda tuh...

~izan~ said...

ye arr,fasya pun byk terpengaruh dgn klik tu,terutama dgn watak amanda tu..adehhh