Monday, December 12, 2011

Hallluuuu


Wahhh lama sungguh x berhapdet yee

U olss rindu sama ai x?? hehe

Banyak sangat benda sampai x sempat nak berhapdet

Cuti-cuti kami ke Melaka pun x update lg kan...later2 yee

Then lepas tu anak sy yg Sufi tu kene chicken pox pulak..almost 2 minggu kt rumah

Saya pulak demam+batuk+selsema yang x bape baik lagi ni

Bila keadaan mengizinkan akan saya update yee

Maaf juga x sempat nak jalan-jalan ke rumah kawan-kawan semua

Insya Allah bila dah ok..akan sy review sume entry2 korang yg best2 tu ekss

See u later..mmmuaaahhhsss

3 catatan:

Kakzakie said...

Kalau batuk-selsema memang lambat nak sembuh. Chicken-pox kena pada anak lagilah buat kita tak senang hati kan...

eT said...

ciannyer sufi...mesti meragam kan...

fuad ansari said...

menjadi ibu mmg rutin yg sibuk.. kalau tak update blog, kami faham... (",)