Wednesday, January 19, 2011

***Lucky Giveaway by Niniezane***



Sebelum bz dengan keje2 ofis ni...nk join GA yang tertangguh nk join

GA ni ditaja oleh Paradigma Resources & Tip Top Autospa...



Hadiah yg ditawarkan berupa :
  1. Free basuh + vacum keta x 3 pemenang...sponsored by Tip Top Autospa
  2. 1 set Slimming Patch x 3 pemenang...sponsored by Paradigma Resources
  3. 1 set Foot Detox x 3 pemenang...sponsored by Paradigma Resources
  4. 1 pcs Sabun Aqura x 3 pemenang...sponsored by Paradigma Resources
  5. 1 pcs Syampu Tudung Aqura x 3 pemenang...sponsored by Paradigma Resources
  6. 1 pcs Kertas Pewangi Kereta x 5 pemenang...sponsored by Tip Top Autospa
Lumayan, kan? So, total seme ade 20 hadiah untuk dimenangi..contest ini berakhir pada 28 Februari 2011..marila sama-sama joinkan diri yeee

Syarat-syarat WAJIB :

1) Mesti jadi FOLLOWER untuk blog ini, dan blog penganjur; Paradigma Resources & Tip Top Auto Spa.
2) Buat satu ENTRY tentang giveaway ini dengan tajuk "Lucky Giveaway by Niniezane"
3) Sila link kan tajuk di atas dengan post ini.
4) Sila letak link utk KETIGA2 blog dalam link BLOGLIST anda...
5) Sila TAG 5 ORANG kawan dan pastikan mereka tahu tentang GA ini.
6)Akhir sekali sertakan permenant link entry lucky giveaway ini di ruangan komen di bawah.

Kawan-kawan yg aku nk tag adalah :

1. Angah
2. Amy Syaquena
3. eB
4. Mamasue
5. Aidanisme

marila join ye kawan...
klik SINI

note : k.wan...yg dok jauh ni camne pulak nk p cuci keta tuh..hehehe



6 catatan:

eT said...

hehe...meh aku jawab bg pihak k.wan...

ko bg jek voucher tu kt aku...selesai prob ko kan..:p

http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/hadiah-fm-dari-abu-dhabi.html

Sarah Syazwani said...

hamboi2..hemo2..xde2 kalo aku dtg s.alm leh jek p cuci

Amy Syaquena said...

wah nama ku akan amy laksananya nanti ye..thanks tag amy..

mamasue said...

ok..nt mamasue join..tp mamasue pelik ni, nak letak link ketiga2 blog?bukan ada 2 je ke blog?

mamasue said...

ooo...termasuk blog kawan kite tu ke?huhuhu

NINIEZANE said...

hi sarah, thanks for join contest by niniezane ye..semoga bertuah!!!

kalo susah2 nti, hadiah basuh keta tu kena bg org yg dkat2 jela...hehehe...

mamasue : betul tu...trmasuk blog kite...huhuhu