Sunday, August 9, 2009

~ExPLoRacE~


Arini..ada program team building with MCC Melati @ Kelab Komputer Melati...dah nama pun penasihat kan...kenela aku menyertai aktiviti yg dijalankan oleh bebudak ni...


ni ler participant nyer


sempat posing @ check point 2 sambil menunggu bebudak sampai...ni kat area 4 season house tu...punyerla jauh..nasib baikla aku leh bawak keta masuk ke bkt cerakah..hehe


puzzle pic...game @ CP 2


check point 3 @ taman herba..dorg sume kt atas tu...x kuasala nak naik atas tu punyala tinggi..so kita berposing kt sini je la...

@ check point 4...

games @ CP 4...simpulan kasih....dan



carik duit dalam tepung...muka masing cam letak bedak pulak

check point 5 & 6...skip ler...and ni sesi penyampaian hadiah kepada pemenang...

makan time


dah la wehh..balik lerr...sempat pulak posing lagik...



6 catatan:

eT said...

hehe..ko p xplorace ker..ko wat sesi fotoshot..:p

ZzamzZ said...

kekeke..ontahnyo..bkn main lg berposing..

miezaniera said...

salah kelab la sarah..ko ne jadi penasihat kelab modeling hehe ;D

ijan@2 aka ummihakimi said...

tu le aku konpius.. g explorace atau photoshoot... bukan kemain aksinyer.... kalah suri nie...

Sarah Syazwani said...

et:Zam:bai:jijaN

bebudak tu la explorace..da aku boring tunggu diorg x sampai2 pe lg wat photoshoot la..hahah sambil menyelam minum air

izanpyus said...

Ko nie..kat checkpoint tu sikit punya lawa pose. kang ada plak yang check ko kang bkn checkpoint,muahaha...