Thursday, August 20, 2009

JaLaN-JaLaN



Disebabkan si kecik xde kat rumah...aku ajakla en kamil berjalan-jalan ke Jusco, Bukit Raja dengan niat untuk membeli sandal...

Cari punyer cari....susah nk jumpa yang berkenan yang ada aku berkenan pun Crocodile ataupun Hush Puppies...tp en Kamil x galak beli Hush Puppies sebab dia kata aku ni bkn pakai lama...jap tukar...membazir jek..huahua..ceh...so..decide nk beli crocodile je la sbb memang nk pakai time kuar umah je pun...tunggula raya nanti...aku mesti rembat itu Hush Puppies...

Sebelum dok pk2 nk beli ke x sambil2 survey2 kedai kasut lain..kami pun p la makan dulu..ternampak kedai Kenny Rogers baru bukak so kebetulan da lama x makan di Kenny Rogers...singgahla ke situ


air + muffin


spagetti bolognaise


spicy quarter meal + mashed potato + macaroni + coleslaw


Setelah makan2...en kamil mengajak ke tempat wajib dia akan pegi setiap kali ke Jusco...ada agenda tersembunyi rupenyer...setelah agak lama berpk...en kamil pun rembat ni...


benda idaman hati en kamil sejak dulu...layan kan je la...



x jadi beli crocodile terpandang nautifit...amik ler..cam berkenan pulak kan


Pastu balik ke rumah...x tahan en kamil asik senyum saje setelah mendapat benda idaman hati...siap kiss2 pipi aku lagi...cehh..sajela tu amik hati..yela selama ni aku yg x bg dia beli benda tu kan...cam membazir je..tp da nak sangat..bg je la..yg penting bukan pakai duit aku..hahahaha





9 catatan:

Dania's mummy said...

aku mati hidup balik pun x kan bg beli benda 'tu'.. hahahahahahah

Sarah Syazwani said...

Dayah : kalu ikutkan aku mmg x bg tp biler aku tgk muka dia cm budak2 x dpt mainan pulak..kesiann

e.l.i.s.s.m.i.e said...

laki aku pun ada bunyi2 nak beli mender tu gak...aku layankan sajer..tunggu laa bday ke 40..hahahahahaha

ZzamzZ said...

samala dgn org di rumah ku jua..tp nsb baik dia sedar ats ketidakcukupan wang yg ada..klu de duit lebih pepandai la dia nnt..

Sarah Syazwani said...

Ellis + Zam : Sama je kan..sume laki nak benda tuh...

eT said...

betui3..sume laki2 same je kot..huahua..sesi kutuk laki :p

aizuemi said...

jgn kata lelaki.. pompuan pun gilokan PSP la..

miezaniera said...

ye la sokong zue 100%..tp sbb ada 1 je benda tu trpaksalah aku mengalah..kang kalo 2 2 org main sape lak nk jg anak hehe ;D

akuzle said...

lawoler slipar tuh ( panggey slipa kan mcm tuh?). kalo kaki sy yg kembang neh, sesuai Esarli lah. arituh bli spasang kt Esarli Jusco Bkt Raja neh.