Thursday, September 17, 2009

Acara Buka Puasa


Setelah lama merancang dan asik tangguh-tangguh...akhirnya plan nak berbuka puasa bersama-sama menjadi akhirnya...

Sepatutnya pesertanyer aku + family, et+family dan zam+family.....tp malangnyer di saat-saat akhir zam x dapat join pulak sebab her husband sampai lambat dan x sempat nk dtg...disebabkan jammed kt Rawang..yela semalam kan ujan....siann zam...bau je la aroma masakan tuh..heheheh



ade lala..ketam...tomyam..sayur kailan..ikan bakar...tp x sempat nk amik sume sbb byk da abis



ikan siakap sweet sour ala thai..huhu da nk abis jugak



peserta-peserta buka pose..dania pun nk makan jugakla ibuu



nasib baik et bawak adik + bakal adik ipar mai skali...kalu x sapela nk perabis makanan byk2 tu



budak ni pun byk makan jugak ni...dr awal sampai sudah makan je kejenya


Note : Lupa nk sebut...tempat makannyer di D'Selat Port Klang mmg sedap makan kat situ..yummy



2 catatan:

eT said...

hmmmm...nyumm...nyumm...best ah..lama dah mimpi de'selat..muahaha

ZzamzZ said...

huhu cedihnye..dr smlm dok terbayang tp xdpt p plak..xpola nk buek cmno..cian plak kt laki aku duk rushing²