Friday, September 11, 2009

Berita Baik



Assalamualaikummm

rasanyer da lama x update blog...bukan ape rasa malas sangat tu menjadi-jadi sejak 2 menjak nih..sebab apa???..hehehe....

so..aku baca korangnyer blog je la ari-ari..

actually..citer ni pun da basi agaknyer...mula-mula rasa macam x nak citer lagi...tp kalu da namanyer good news harusla berkongsi dengan korang sume kan..kan..

untuk pengetahuan kawan-kawan semua....bagi yang xtau lagi...aku sekarang sedang menghadapi fasa-fasa loya...nk muntah...x lalu makan...dengan kata lain aku sedang mengandung 7 minggu..

hahaha...selera pun sekarang hanya berasaskan mee sahaja..x kira la mee hoon ke..mee goreng ke...laksa ke...nasib baik ler still leh memasak utk suami tercinta..tu pun masak simple2 je..sian kt laki den...posa2 ni mkn lauk simple jek...disebabkan isterinyer yg sekarang mmg tahap malas melampau

kalu dulu masa mengandungkan suri...time pose ni aku rajin sgt2 buat kuih..dan nk hias rumah bagai..tp taun ni haremla nk buat kuih...beli pun tidak...nasibla sape yg dtg umah den raya nt...hahaha..sib baikla baju2 aku dah prepare sebelum raya lagi...so..xdela langsung xde baju raya kan...

Insya Allah...EDD pada 27 April 2010...huhu sib baik da coti semester..x payah nk mohon CK ke apa...hahaha pandai sungguh aku plan kan

Harap-harap kandungan ini sihat dan aku tidak menghadapi masalah seperti mengandung anak pertama dulu dan harapnyer dapat bersalin secara normal....aminnn


For all my frenss...sempena nak raya ni...aku ucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf kiranya ada salah silap sama ada tersengaja atau tidak

see ya....



p/s : bai ni mcm amik gambar kt cermin pulak



12 catatan:

Dania's mummy said...

congrate beb!

miezaniera said...

huhuhu tahniah2..a`a la betui la..cam amik gmbr dlm cermin kan..

izanpyus said...

tahniah sarah...yea yea suri nk jd kakak...take extra care k.

ZzamzZ said...

Congratz sarah..take care..nt boley buli adik suri plak..hehe

iera said...

tahniah kak sarah..take care..

sakura-chi said...

rasa² suri bakal dpt adik laki tuh..

aizuemi said...

Tahniah weh.. dari trip SABAH aritu aku tunggu.. akhirnya... termakbul juga~

Sarah Syazwani said...

Dayah + Izan + Bai + Zam + Ira : thanks for the wishes

K.Diyana : laki ke ppuan terima saje asalkan sihat

Zumie : huhu...lama sungguh ko tunggu..hahah

eT said...

congratz sarah...pandai ko plan...elok cuti sem tu due..huhu

nizaa said...

waa...tahniah tahniahh....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tahniah...dah nak dpt adik suri tu :)
nuha lambat lagik laa kot :P

Sarah Syazwani said...

thanks to all my dear frenss...et, niza n eliss

eliss : suri dah besau...lama2 nt makin manja tu yg kene bg adik cpt2