Wednesday, September 16, 2009

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin


Assalamualaikum

to all my bloggers...frenss...family...

Dikesempatan ini saya ucapkan Selamat Hari Raya..maafkan segala salah dan silap sekiranya ada penulisan di dalam blog ini sama ada sengaja atau tidak menyakiti hati anda sekalian...

Jemputla datang ke rumah....tp maafla ye...tahun ni memang tiada kuih-kuih disediakan...jd sape yg datang tu bawak kuih sendirila ye..kekeke



terimala kad yang tidak seberapa ini..huhu


Selamat Hari Raya kawan-kawan..take care and be careful...muahhss...sayang anda semua




4 catatan:

nizaa said...

selamat hari raya..mahap zahir batin!

izanpyus said...

selamat ari raya jugak...mintak maaf jugak yer...nanti duit raya suri aku online je hahaha...

semoga bergumbira di hari raya bersama family tersayang (uwaa,aku raya xde asben,uwaaa.jeles jeles..)

eT said...

selamat hari raya..maaf zahir batin!

iera said...

Selamat Hari Raya.ampun dipinta..hahahah...nak datang rmh kak sarah ke bawak kuih sendiri ke?adusss...kalau seme org nk kne bwk kuih kaya byk la kuih kat rmh nnti kan?leh gak gune idea kak sarah ni..wakakaka