Tuesday, May 25, 2010

Biler dah xde ape nk buat..beginila jadinyer



Perangai anak aku yg sorang skrg ni suka pakai tudung tok mak nyer tiap kali tok mak br blik dr keje..

ucu pulak rajin layan amik gambar..so..biler ade org amik gambar..mulala dtg gediksnyer

layannn kan saje












adoyaiii..penin aku...aku rs kecik2 dulu aku xla mcm ni..hahaha..udahla..mak aku kata same je perangai suri ni ng mama..hahah

kelakar pun ade ng budak sorang ni...lepak rumah bertiga dengan suri pun da macam2 hal..tp xpela..nt nk tinggalkan dia n sufi mesti teringat2 perangai xleh blah budak ni...hehe

sekarang ni mmg sungguh noty...bertambah2 noty..pantang org nk kuar..nk ikut je kejenyer...yg xleh blah..ade pakcik ng buat pondok kt luar umh aku ni..dia boleh tego n borak2 ng pakcik tu..tiap2 ptg tu la kejenyer..og tua tu pun rajin layan dia ckp..tah paham ke x la bahasa dia tu..

sampai org tua tu book jd cucu menantu dia pulak...cehh..anak aku nehh...

x lama lg nk abis pantang..hoyee..x sabar nk blik....lepak2 s.alam dulu sampai abis cuti pastu berangkatla pulak ke tganu...huhu

pesanan buat bos..walaupun dia x bc blog aku ni

cepat2 bawak sy balik semula ke s.alam...kalu x nt sy yg pecat bos..wakakakak

update terkini...sufi dah 5kg..berat dan debab ank bujang ku sorg ni..pttla penat bile dukung dia..xpela semoga dia sihat xde sakit

ok..see u next entry..tah biler akan update..hehe




9 catatan:

AngahSayang2314 said...

biasa la sarah.. pasti nanti rindu ngan teletah dia... cayalah

eT said...

ustazah suri..hehehe

ad said...

hahahha...kemain menggediks lagi si suri...pandai bergambar...comel

iera said...

comel la suri ni,pandai suri bergaya..kak sarah pun msti suke bergambar mase kecik2 dulu erk?ahahhaha~

aina hey said...

hee , comelnyee . (:

BMX photo said...

_____8888888888____________________
____888888888888888_________________
__888888822222228888________________
_888888222I2222288888_______________
888888222222222228888822228888______
888882222222222222288222222222888___
88888222222222LUV22222222222222288__
_8888822222222222222222222222222_88_
__88888222222222222222U22222222__888
___888822222222222222222222222___888
____8888222222222222222222222____888
_____8888222222222222222222_____888_
______8882222222222222222_____8888__
_______888822222222222______888888__
________8888882222______88888888____
_________888888_____888888888_______
__________88888888888888____________
___________888888888________________
____________888888__________________
_____________8888___________________
______________88____________________
______________8_____________________
______________1_____________________
_______________1____________________
________________1___________________
_________________1__________________
__________________1_________________
__________________1_________________
_________________1__________________
________________1___________________
_______________1____________________
______________1_____________________
______________1_____________________
_______________1____________________
________________1___________________
_________________1__________________
__________________1_________________
___________________1__________

ONFARISHA said...

salam, hari ini sha story mory ttg kehamilan.. jom share pengalaman!

qaseh said...

mmg suka ambik gambar kelatah anak2..sgt comell

army4war said...

hahahah lawak je aku tgok anak ko.. boleh berganding dengan dania dan qasrina team raja lawak.. aku vote!!