Monday, February 14, 2011

i♥contestblog 1st GiveAway




Halo..halo..halo

wahhh lama sudah x bersiaran di blog ku ini

maklumla ada keje..kalo bkn keje kene attend meeting kalo x meeting kene kursus pulak

awal-awal tahun mcm ni la kan

so..nk curi sedikit masa utk setelkan GA, contest dan sewaktu dengannyer

kali ni ai nk join contest asid



contest ini adalah sempene pembukaan blog baru asid...sila terjah ok

syarat-syaratnyer :

  1. Perlu jadi “follower or milower” blog ilovecontestblog.com (senang nak update berita terkini hiburan sensasi dan asida.net - done
  2. Buat entry dgn tajuk “i♥contestblog 1st GiveAway” yang SGT simple n menarik dgn bagitahu tarikh Asid dilahirkan - ai teka 27 March 1982 sempena tarikh tutup entry ni
  3. Mestilah letak banner yg diciplak dr gift-origins + design yg ntah apa2 tuh, dlm entry dan sidebar beserta linknya tau! - done
  4. Add blog ni dekat bloglist anda (tak add pun takpe, klu add.. Asid pun akan ‘add’ anda di sini (sharing is caring)! - done
  5. Tag kengkawan : minima 2 ye
  6. Last, submit link beserta ID anda di ruang komen di bawah.. jangan lupa dtg balik jenguk2 utk tgk update terkini (takut nama anda tertinggal)!

Hadiahnyer adalah :



Pemilihan penerima hadiah adalah berdasarkan random.org ( kalau ramai sgt) atau secara manual oleh anak asid (klu sikit). GA maybe akan ditutup jika sudah mencecah 300 contester atau sampai ke tarikh 27 Mac 2011 (lama tuu!!)

Hadiah
Set solekan mata (AVON: maskara + eyeshadows)1 Pemenang

Pemenang Saguhati akan menerima ‘GIFTs’ yang comel lote – 3 Pemenang

Pemenang Misteri akan menerima hadiah ‘misteri‘ – 1 Pemenang berdasarkan ‘google analytics’ iaitu sbg referral asida.net (bukan ilovecontestblog.com) yang terbaik sekali.

Hadiah maybe akan bertambah jika ramai yang sudi join GA ni!

TAG ditujukan kepada

Angah

Maro

Jangan lupa yaa...tarikh tutup 27 Mac 2011


2 catatan:

Mrs. Asida said...

Thanks join..

Good luck yer

Mrs. Asida said...

join join ni.. klu sudi.. hehe

http://ilovecontestblog.com/2011/02/14/cabutan-bertuah-bernilai-rm100x4/