Sunday, August 7, 2011

Haluuuu


Wahhh dah bersawang-sawang dah blog aku ni

Maaf yee kawan-kawan

Saya bercuti dari 20 Julai 2011 sehingga laaaaa malam tadi pukul 130 am smpi di rumah

hehe..lama giler kan

bukan saje2 cuti..tp kene p kursus sekali

walaupun x update ada jugala sy bw ke blog kawan-kawan mana yg sempat

sy nk update tp xde gambar mcm x syok pulak kan

so..sarahkamil will be back!!!!!


Di kesempatan ini juga saya nk ucapkan selamat berpuasa kepada semua walaupun kita dh puasa selama 7 hari..aci kan

ok..till then

note : bykkkkk surat atas meja x setel lagi nii...bahana..:)


3 catatan:

~izan~ said...

mmg lama pun..alamat pun x bg lg kat aku huhu..

slmt berpuasa =)

Kakzakie said...

Settle mana yang perlu dulu lepas tu barulah hati senanga nak berblog kan...:)

eB ezrin said...

welcome back :)