Wednesday, October 21, 2009

wahhh....macam x caya jek



Last night, merupakan event terakhir kolej untuk semester ini.....MALAM GEMILANG MELATI@pool Canseleri(Dataran Tuanku Fauziah tu la)..mmg gemilangla..mane x...cuba tgk bawah ni


nampak x??..oo x nampak ekks...xpe2 meh kita close up n kenali penari-penari divas ni


muahahah...masih x cam ke...yang lain2 tu maybela korang x kenal kan..tp yang row atas paling kiri tu agak2 kenal x?? hehe..ni la dia PPP Melati...penari-penari mak dara u...setelah di make over


aksi-aksi penari sebelum persembahan..gambo tuan tanah mesti ade ye..hehe..dkt kul 10 malam baru abis make up sume mane x...tukang make up sorg je nk ne make up tuk 8 org...student kt canseleri dok ternanti2la kitorg ni x sampai-sampai lg


semasa show..ewahh cam penari pro jek..kalu korg nk tau..kitorg praktis 2 ari je tau...dah btl2 dpn audiens berterabur jek...step sume lintang pukang..ni mmg suprise show la..student pun xtau yang PPP diorg ni nk buat persembahan...kekeke


da jadi macam artis le pulak...ramai btl paparazzi nk amik gambo..hehe



acara joget lambak..huhu...kalu ade laki aku ni memang aku ajak dia menari skali hahaha..sib baik xde



pas2 selang seli ng cabutan bertuah..x sangka den bertuah jugak malam tadi


bunga dan hadiah cabutan bertuah


sungguh penat...ingat arini nak bawak sandwish dah janji ng Maro n Along...sorila guys..esok2ler aku bawak ok






3 catatan:

eT said...

waaahhh...meriah tul...
nak gak sandwish sarah...
keokeokeok...

paij188 said...

weh.. sori aku ketinggalan.. ko pregnant lagi ekk?? congrats!

eNaSaN said...

salam ziaraH



wah besh nyer dpT bunga....