Tuesday, November 9, 2010

Si Manja bersama Anakku di Sinar Raudah





Wahh..rajin pulak aku ni nak msuk contest2 ni ye

Kalini juga dari mrs Amy owner blog Sinar Raudah dan penaja hadiah adalah Anakku

Best jugak woo hadiahnyer..save duit nak beli barang-barang baby ni biler ade org nak bg kan

Syarat-syaratnyer:

1 - Terbuka kepada semua blogger yang berada di Malaysia saje .. kalau berada di luar Malaysia maaf banyak2 , aku cume mengikut syarat yang telah di tetapkan oleh pihak penaja..
Ok..saya warganegara Mesia dan berada di Mesia..kalo x caya meh check..hehe


2 - Buat satu entry bertajuk
' Si Manja Bersama ANAKKU di Sinar Raudah ' tajuk lain tidak di terima same sekali..
Done..terang-terang kan tajuk saya tu


3 - Letakkan banner di atas pada entry korang , wajib letak ianya untuk pemantauan pihak penaja..
Done..kalo org x nampak xtaula


4 - Add sinar raudah ke dalam bloglist korang dan wajib menjadi follower blog nie ..kalau x ada penganjur maka x ada la penaja kan so penganjur juga mesti di beri keutamaan..
OOhhh..sudah juga


5 - Upload sekeping gambar si manja di usia sekarang.. kalau ada gambar candid lagi bagus , itu satu bonus.. gambar tidak boleh di edit dan bukan gambar studio..
Nila gambar yang menjadi pertaruhan kali ini


Nama : Suri Raihana bt Md Kamil
Tarikh Lahir : 21 Disember 2007
Nama Ibu : Sarah Syazwani Shah Kamarrudin


6 - Terbuka kepada blogger bujang mahupun sudah berkahwin.. maknanya gambar anak buah , anak rakan sepejabat , anak bos , anak jiran ,anak kawan ,anak sendiri ,anak tiri semua boleh.. tak ada masalah janji mestilah minta kebenaran terlebih dahulu..
Quallified


7 - Kali nie setiap blogger hanya boleh menghantar satu penyertaan sahaja
Done


8 - Si manja hendaklah berusia
1 hari hingga 3 tahun.. 3 tahun sehari tidak di terima ye..
Qualified


9 - Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan ,
Nama Penuh Si Manja beserta name bapa ,
tarikh lahir si manja , Nama ibu si manja.. kalau bukan anak sendiri pun wajib letak name ibu si manja dan akhir sekali baru Nama yang menyertai ( ini untuk yang bukan anak sendiri )
Done...


10 - Pada entry tersebut wajib mention name blog
SINAR RAUDAH beserta link back sekali ok dan name penaja ANAKKU..bile dah confirm complete semua syarat di atas tinggalkan link korang di ruangan komen entry ini , chat box tidak di layan...
Done


Haa..x susahkan...so..sape2 nak join lehla ke blog Sinar Raudah ni..hadiahnyer pun menarik..barangan Anakku tuh..

Dan to all my frens mohonla klik like kat fan page Sinar Raudah ni ye untuk vote anak saya
* update -> bila dah ada 5 org peserta...kawan-kawan dah blehla vote kat fan page tu ye

Thanks..luv all



5 catatan:

Amy Syaquena said...

salam mama suri..

Thanks ye coz sudi join second contest bersama sinar raudah , amy dah check semua ok cume tang tarikh lahir tue cube double check.. ada kesilapan di situ..amy akan letak gamabr suri di fan page sinar raudah , minta sentiasa update di sane ye .. bile cukup 5 peserta mama suri dah boleh mula minta undi like dari rakan2 di bawah gambar suri tau..Good luck ok

Sarah Syazwani said...

huhu..bleh pulak tersalah tulis tahun lahir suri..pttnyer 2007..tertype 2010 plak..hahah
tq ye..sy pun br perasan

miezaniera said...

sarah dh maju hehehe..gud luck ek..nk join gak leh tak hehehe

Sarah Syazwani said...

bai : boleh je..dialu2kan..ni time rajin blehla kalo time xde mood haramla nk join contest..huhu

Rauthah Hamid said...

jom tukar2 link ;-)
http://rauthahamid.blogspot.com