Monday, November 29, 2010

Alololo...haiii anak daraku ini



Di satu malam yang tenang

Sedang dok susun2 tudung-tudung

Si budak bernama Suri Raihana bersama-sama menolong mamanyer mengemas tudung

Dalam hati..rajinnyer laa anak dara sorang ni

Then terjumpe 1 tudung yang x penah pakai lagi..sebab bile pakai rasa mcm kelako

Hajat di hati nk bagi pada anak sedara..tp lom balik kampung

So..tibe-tibe terpk nak pakai kan kt anak dara ni

Testing...pulak xmo buka pulak dah budak ni (tula gatai p nk test)

Apalagi..amik kamera sebab mood dia mau bergambar

Sila lihat hasilnyer :



sopan je mula2


ok..nk buat peace..tp cam x jadi


dia buat gaya sendiri



haa..baca doa ok..ari2 baca doa makan



hee...mamanyer la suh wat cam gini


ikut sapela perangai dia ni kan...of cos la org kata mamanyer..muahahaha




11 catatan:

eT said...

hehe..chumel jek suri...
cam dah besar jek si suri ni sarah...
lama xjumpa dak nih...

Atia Adina said...

comelnya...muslimah sungguh

miezaniera said...

hehehe cumelnye suri..tk macam mamanye pun...huhuhu

Sarah Syazwani said...

et : mmg dah besar..pandai jugak menjawab skang ni

ad : huhu...suka sgt pakai tudung

izan_cute said...

anak ko ni dh mcm anak pan asian dah aku tgk.bley gnti mia sara ni hehehe.chumilll

Sarah Syazwani said...

bai : muka x sama..perangai dia jek

izan : pan asianla sangat

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sweet btol :)

AngahSayang2314 said...

waqh sejuk jer perut mak nyer mengandungkan kan??

Gadis Kampung said...

chumilnyer dia pakai tudung...teringat citer mutiara hati dulu...

eB@mamaAerish'n'Aed said...

sweet sgt... eb suker.... alhamdulillah... sejok prot ibu... :)

**sHiKinn** said...

comelnya suri..nama pun comel tau..suri raihana..dulu berkenan sgt sy pada nama ni,tp husband plak yg tak berkenan..insyaAllah ada rezeki,nk letak nama ni la..