Tuesday, November 23, 2010

Tertekan..tekanan...debaran


wahh ape punyer tajuk la

sekarang ni sedang menghitung hari untuk Majlis Konvokesyen ke 73 pada 2 - 4 Disember 2010

Mana x yee..for those yang xtau..mulai semester ini cawangan akan buat majlis konvo sendiri

So...utk the 1st time ni..cawangan yg terlibat ada Terengganu, Perak, Perlis dan Sarawak

buat masa ini hanya pelajar di kampus berkenaan je yg konvo di tempat masing-masing

yang lain masih buat di shah alam..xtaula kalo taun depan camne pulak kan

oooo..sungguh aku tertekan..cause aku adalah menjadi AJK Teknikal utk majlis yg julung-julung kali ini

Sekarang ni..my staff ngah setup data video utk paparkan nama graduan kt skrin

tekanan sungguh...setting da betul awat x kuar pulak namanyer..aduiyaii

pc pulak jap hang...jap hang

di hati ni sangatla risau yg teramat

kot masa konvo nama x kuar ke..ada masalah teknikal ke..aiyaaaa


haa ni la benda dok sibuk2 ng buat sekarang ni

aku ni da jap masuk jap kuar tgk...nak membantu kot salah tekan pulak

byk sangat butang-butang yg aku x paham tu mende functionnyer

harap-harap sumenyer berjalan dengan lancar


update : ng sedah meluah rasa ni..staf mai kata dah ok..yahuuu..alhamdulilah..memang bestla diorg ni..doing a good job



13 catatan:

Kancilbiru said...

owh mmg stress tu...gila kau nak handle ramai student tu..apapun all the best la eh..hihihi

Atia Adina said...

harap2 masa kejadian...semua berjalan lancarrrr

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah...mesti berdebar2 kan..maklomlah first time.semoga konvo berjalan lancar yer ! sini ahad ni :p

eT said...

gudluck sarah...mmg mencabar task ko nih...huhu...

Dania's mummy said...

aku dgr next year, semua kampus buat sednri da... so apa fungsi dia buat dewan besor2 tu skrg yek? mushkil aku...

AngahSayang2314 said...

diharapkan semua berjalan ngan lancar ye sarah

Sarah Syazwani said...

niza+ad+elis+et+angah : tq..harap sume ok

dayah : tu la..dgr mcm tu gak..xtaula dewan tu nk buat ape..bkn mmg tuk konvo ke

izan_cute said...

gudlak sarah.citer ko ni mengingatkan aku pengalaman yg sama tapi aku masa time budak uniten daftar.semua menatang yg ada wayar,yg berskrin semua under aku yg blur ni haha.semata2 mengharapkan anak2 buah lancarkan perjalanan.mak buah bhgn teknikal ni out,hikhikhik.

Aidanisme said...

gud luck!!!!

kak sarah, aida ada tag akak tau.. jom join!!!^_^

AngahSayang2314 said...

eh masih terekan lagi ke?????

Haffiz MohdNoor said...

oh, yeke.. ada dh buat kat cawangan sendiri.. best la yep!..
dtg la blog saya plak ye..

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/

miezaniera said...

chaiyok2..u can do it..

najmiea said...

abg den sure bz2an jgk neh..huhu