Monday, January 3, 2011

sana sini azam


Hari ini genapla 3 hari kita berada di tahun 2011

sana sini situ org dok sibuk citer pasal azam

macam-macam azam ade

mula-mula xdela aku nk menceritakan azam tahun ni sebab rasanya azam yg lepas pun x buat2

tapi bila baca entry kak wan pasal dia nk bg hadiah

wa pun nak la jugak kan

kot2 la dia baik hati nak bagi hadiah pada bekas jiran sebelah rumah dia ni...keskeskes

Azam aku tahun 2011..atau mana2 tahun yg boleh dicapai :

1. Bisnes - tibe-tibe terpk nk buat bisnes..tp xtau nk buat bisnes apa than xde guideline dan
xtau
mcm mana nk cr modal utk buat bisnes..blur disitu..ade sape2 leh share2 x
haa..kak wan pun kaki bisnes ni..lehla share kan..kan..kan..

2. Anak-anak - oohh bukan nk buat anak lagi yee..heheh...
disebabkan tahun ni suri lom sekolah lagi..aku plan nk buat ajaran dari rumah cth
mengaji..membaca..mengira..dll


3. Amalan - memperbaiki amalan-amalan yang kurang...kene top up balik

Rasanya tu jek yg paling utama azam atau agenda aku tahun ini

Biarla x banyak asalkan dapat tercapai

Hopefully bukan jadi angan2 mat jenin sajokkk


6 catatan:

izan_cute said...

aku pun nak azam mcm tu la hehehe...tang bisnes yg best tu hehe

AngahSayang2314 said...

sarah mana ada angah menang la dalam anakku sinar raudah tue... eee cuma top 10 jerrrr hehehee

wooo tue ke azam sarah apa lagi cepatttttt jgn terbantutttt

Farihan said...

aku xder azam cuma ada harapan untuk tahun 2011 nie...byk sgt harapan yg paling penting habiskan belajo

Amy Syaquena said...

wah yang bisness tue kita same la amy pun gah fikir untuk buka bisness lagi tapi x tau nak buat bisness apa.. jual orang dah penat nak slow sikit pula..

NINIEZANE said...

mekaseh share azam...kalo nk bisnes tu..leh diskasss...hehehe...

NINIEZANE said...

check it out...http://niniezane2009.blogspot.com/2011/03/mystery-gift-utk-peserta-contest-azam.html