Thursday, January 13, 2011

Suri Birthday Celebration - Part 2


Sori guys...da lama x update blog

maklumla..sibuk ng keje2..bila dah penat keje adala jugak bw tmpt korg..tp xdela sempat nk jengah sume..maaf yee

sementara ng tgu persiapan meraikan staf aku yg bakal nk pindah ke Chendering

meh nk buat entry dulu..perabiskan citer yg x sempat nk citer

for those yg tau or xtau

besday suri aku buat besar-besaran sikit

xdela besar smpi pasang2 kemah nunnn

tp adala jamu2 makan

tp tula..jemput sdr mara jek yg terdekat

ikutkan hati nk jugak ajk kawan2..tp ongkos pun ciput

okla..meh tgk gambar

simple deko..terpaksa buat kt langsir

umah makcik aku ni dinding da penuh ng frame bagai


budak ni ng joget2 lagu les ketchup kot


ni dia pow aku masa g cr skaf dia kt wangsa walk


majlis bermula lepas maghrib

solat maghrib berjemaah then adik aku bc doa selamat


okkk..budak2 dah get ready nk potong kek


meh tiup lilinnnn

tu sume cousin2 suri


potong kek pulak..semua pun nk potong same


mama nk enterprem jap..haruss

adik pulak mcm nk baham je kek tu



haa..tgkla ramai kan ni baru sdr sepupu yg terdekat

mmg aku kene pasang kemah kalo nk jemput sume org



ape tah projek 3 org dalam bilik ni

sesi bukak hadiah rasanya


my lil princess



my lil prince..hehe pakai bj tido jek


selesai majlis..si kakak nk angkat adik

tapi x terangkat2 pun adiknyer berat naaauuu



gurau senda adik dan kakak

watamat sudah cerita

xde utang lagi dahh

pasnii..ade projek 2011 aku nk buat

ape dia???? tunggggguuuuuuuuuuu


7 catatan:

izan_cute said...

muka dia dgn adik sama sgt2..muka anak2 aku tak sama hehe

eT said...

bila suri nak mai jumpa untie kt shah alam nih...huhu

Kancilbiru said...

amboiii meriahnya...

wANieYZ said...

nape cm adik lagi besar dari kakak? huhuhu

miezaniera said...

ramainyeeeeeeeeeeeeeee sepupu2...ai tk rapat dgn mana2 sepupu pun hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

meriah nya..aku pun nak buat grand sket bila dah ada rumah sendiri.ni nak buat bersentuh bahu ajer :p

NINIEZANE said...

hepi befday suri...ingat untie tk?

anda kena tag ye... http://niniezane2009.blogspot.com/2011/01/first-bloglist-entry-paling-popular.html

jgn lupa join GA by Niniezane...bnyk hadiah menarik menanti...
http://niniezane2009.blogspot.com/2011/01/niniezane-giveaway.html