Wednesday, August 10, 2011

Bengkel Network dan lunch.....alahaiiii


Barula nk cerita pasal kursus..padahal dh lama sangat kejadiannyer

Almaklumla..ambe bz sangat balik dari cuti ni

Meeting sana meeting sini

Mehler nk citer sket masa bengkel aritu

Nama bengkel Bengkel Rangkaian Metro-E Over IPVPN (Infovista)@ Holiday Inn Glennmarie, Shah Alam

Mcm biasa semua branch dijemput hadir

Bengkel ni dgr org bercakap je bukan wat mende pun

Mula-mula lehla tahan..pas2 mulala mata ni xleh blah

Dahla org tu pun speaking omputih..mula2 je leh paham pas2 sepatah pun aku xtau mende dia mengarut..haaha..leh gitu

Kalau dh mengantuk tu apa lg..pegi bilik airla..pegi makan la..suka2 je kan


hehe..kak sya dah ngantuk la ni..yg belakang siap bangun2 lg tu

bila time lunch semua laju

tapii mak aihh punya jauh menapak turun tangga naik tangga baru sampai

bile sampai je..hok alohhh Japanese Restaurant ke??

sebelum makan kita pose2 dulu yeee


makanan dh sampai..masing-masing muka blur..dok belek2 makanan tu

maklumla semua dh verangan makan nasi bersama lauk pauk yg marveless

tapiii....tinggal angan2 mat jenin je laaa


hazami sorg je perabis makanan dia ni..licin ko

dengan sup2 skali

aku x lalu dengan supnyer tu..mcm bau ape tahh..


posing gak ler dengan makanan kan..jamah2 sket..mujur dh mkn nasi lemak

org dh sponsor tu nk buat mcm mane

aku rasa japanese food ni sushi je la yg leh telan

korang mcm mana pulak????


5 catatan:

eT said...

hehe...kalo ngantuk p la shopping...:p

~izan~ said...

apa rasa makanan tu? kalau mata aku tgk tgh2 lapar ni mmg sedap aje..hehe..tp aku pun lalau sushi je kot,lain2 sbb tak penah cuba hehe

Sarah Syazwani said...

et : shopping ape kt hotel tu

izan : nasi n lauk mcm telor tu okla..yg sup tu bau pun aku xmo

Amy Syaquena said...

amboi bukan main lagi posing dengan makanan ye..jeles nie..

eB ezrin said...

eB xleh msk la japenese food.hu3