Sunday, August 14, 2011

Galaxy tab 2 vs Ipad 2



Sedang berpikir-pikir dan menimbang-nimbang

Mana 1 ekss


Samsung Galaxy Tab 2

orrrr



Ipad 2

Sape-sape yang pernah pakai gajet2 ni..bgtaula camne yee

dari segi spec..features n lain-lain

which is the best and better

org lain lama dah pakai..ai baru je verangan..hahahaha


13 catatan:

as said...

beli jelah dua2..wat raye..1 tok bos, 1 incik kamil pkai..hahahahaa~

~izan~ said...

aku ngeri tgk ipad 2 yg nipis tu hehe.

et pakai SGT tu tp xsure la yg mana..ko tnya dia hehe..

aku plak tnggu iphone 5,apa rupa dia plak (dah tentu rupa tepon kan ekeke)

Sarah Syazwani said...

as : amboiii manyak duit...

izan L ngeri jugak tp org nk belanje kannn..hehe

Daia said...

Aku rasa SGT tu best... Sebabbbbb mmmmmm x tau la sebab apa, sbb aku rasa ipad tu besar, bila ko baring2 kat katil sementara nak tido, penat jugak la pegang sebelah tgn, kena tampung dgn perut pulak... Boleh imagine x? Klu SGT tu, ko boleh pegang dia mcm telefon, so x penat sgt kot... Kot la... Tp ipad puas la tgk, compare dgn SGT,

ZIEMA said...

zima pakai SGT :)
ok la gak kan. sebab kecik sikit dr ipad tu. snang nk bwk ke mane2 :)

mrsharis said...

Wow bestnyer...klu lia amik samsung tab tu. Tk tau napa kurang berminat ngan ipad, may b sebab OS dia kot. Lia prefer android.. :)

Wanieda said...

Selamat pagi.. Jalan2 mencari rezeki di bulan ramadhan ini.. Jemput ke blog saya.. Semoga anda dimurahkan rezeki!!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sy pengguna SGT .. bezanya SGT boleh buat call .. ipad tak boleh .. pas tu ipad ada versi 3G .. wifi ... beza2 ...

Sarah Syazwani said...

dayah : tula..aku pun suka gak yg kecik2 ni senang nk bwk p mana2

ziema : betul tu

lia : hehe..ramai juga minat SGT ekk

nurul diana : tu la sbb hati ni mcm nk pilih SGT yg penting leh wat call..hp yg ada tu mcm dh nyawa2 ikan..hehe

Amy Syaquena said...

Payah2 beli dua2 senang x runsing nak pilih hehe...

eB ezrin said...

ipad tuh sensitif la. hu2

Sarah Syazwani said...

amy : sponsor leh??..heheh

eB : oo yeke..leh wat pro n cons ni

Liza Razak said...

galaxy tab lagi best sbb boleh guna broadband :)