Tuesday, August 16, 2011

Kad Raya 1


Lama sungguh la x dpt kad raya ni kan

Ai pun da lama x beranta2 kad ni..time sekola2 dulu walaupun dok sebelah pun nk anta kad gak..hehe

Nak lagi dramatik mana2 member yg dok sama kawasan rumah letak kt peti pos bagi suprise

Macam-macam la hal kalau diingatkan kelakar la pulak

So nak citer sbbnyer baru dapat kad semalam..kad raya yang 1 dan mungkin yg terakhir kot

Ke ada sape2 nak bagi..sila2..hehe

Kad raya diiringi dengan kurma yang diletak dalam bekas yg cantik

Kompomla i simpan bekas tu kan wat letak brooch yg banyak ni..kihkih

Maklumla pompuan x sah la kalo x byk gitu





tapi tang ni je la pelik biler masa pulak ai jadi Pengarah??

Jawatan salah tu..hehe kang marah pulak Pengarah kt S**h A**m tu kang

Hahaha..xpela 10 taun kot betui2 jadi

7 catatan:

eB ezrin said...

rajinnyer.. eB x der la.. M besar sgt :P

fuad ansari said...

masalahnya... nama akak pun salah.. masih cik lagi kah?? (",)

akak pegawai teknologi maklumat ke? nak kena menuntut dgn akak la.. dalam kerja sekarang ni, tiba2 sy terjerumus ke bidang ni walaupun dulu masa blaja ambik sains.. hurm..

iera said...

wahh..dah jadi pengarah dah..insyaAllah..hihihi

Sarah Syazwani said...

eB : samela..ni pun org bagi

fuad : haha tu la..padahal dh tau kita ni ank 2..nk nuntut ape tu?? awk keje mana?

iera : aminn..manala tau kan..hehe

Farihan said...

aku x nak kad raya ...aku nak duit raya..

fuad ansari said...

saya keje kat ukm sekarang.. tetiba je sekarang kena handle web.. dulu tolong2 je.. sekarang dah dapat kuasa penuh.. adooii..(",)

Sarah Syazwani said...

maro : ko nk ng duit raya kt aku ke??

fuad : hehe..maknanyer awk mmg bagus..okla tu kan..tp sini biasa2 je bkn yg hard core develop web pun ..more on menten n masukkan maklumat bila user minta