Wednesday, November 9, 2011

Gambar lama


Belek punyer belek kamera
Ada gambar yang lupa nak upload
Ni masa rumah tok mak di n9
Masa tu aku tinggalkan sebab berkursus
So..sebagai hadiah belila pool ni
Sukaaaa budak-budak ni main air
Tapi la niii..x buka pun
Mak Pak malas nak masukkan air..hahahaha






Kakak memang suka posing camtu
Teleng kot..hehe
Adik dah x pandang kamera
Dia memang suka sangat main air
Diorg pun dah x ingat ada pool ni
Kalau ingat mau ari2 nak main
Eeii..musim hujan ni x lalula nak main air
Sejukkkkkkk....brrr


3 catatan:

eT said...

haha...leh tahan kakak posing...awwww

k.h.a.l.i.l.a said...

huhuu... comel anak akak posing..

akak, boleh tolong saya? vote sy kat link ni kalau sudi. available smpai 14 nov 2011 je. huhuu... TQ kak.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=275396459166164&set=a.275394759166334.63684.165933393445805&type=1

HappyIrfa said...

sama cam kolam anak2 saya tapi sekarang dah xleh guna..bocor kena apa tah..