Tuesday, June 29, 2010

boleh pusing-pusing


dah 2 minggu berada di uitm dungun neh...sangat2 tenang..aman jek

pegi keje xyah kalut2..kul 745 pagi pun sempat lg nk punch siap dok lepak dgr lagu lam keta dengar lagu2

keje sebagai Ketua Bahagian sini mcm best tpppp..byk keje dan sebenarnya rasa neves gaks
mane x..berbeza sangat ng cara keje di PSMB...nasib baik ade senior2 yg leh tolong..and i really appreciate their help and cooperation

technicion pulak ade lebey kurg 14 org utk di jaga...pas2 bkn same baya ye..sume lebih tua dr aku adela gak yg muda sket..yang penting xde jurang antara bos dan ank buah...aku p bekpes skali ng puak2 ni...

i hope can handle it...pelan2 belajar cara keje dan environment kat sini..lama2 dah tau la kan

skrg ni ng workhard cari rumah sewa...tmpt utk letak suri n sufi dah setel..sib baik ade kekosongan @ taska uitm ni n that place sungguh bagus n puas atila as a parent nk anta anak kt situ

to whom yg blom tau...aku decide tuk terus stay kt dungun ni...walaupun mula2 agak sedey..but who knows..ade hikmah disebaliknya kan (maro..aku pinjam ayat skema ko..hahaha)

thanks god..en kamil leh bertukar ke sini dan aku x perlu separate wif en kamil dan anak2..tu yang penting..x kisahla walaupun kami da bertukar tempat keje

so our planning before harusla bertukar...nk sewakan rumah kt meru tu...so guys...kalau ade sesapa yg nk sewa rumah tell me ok...rumah semi D...sewa leh nego ok..cume skrg ni kami nk pasang grill n lampu sbb lom ade pape lg

semalam operasi memindahkan barang2 dr opis lama ke tmpt baru...kesenangan utk sume pihak jd no complaint anymore ok..hehe

tempat tuk tetamu yang datang..leh tido gakla kalu rasa ngantuk sangat..haha

my workstation...sorg2 la sini layan emo...



semalam jugak dapat laptop lenovo...ala hok yg leh pusing 360 tu...hehe..wa da sama standard arr ng PMR..nt leh dok sebelah dia..wakaka

TY x bape reti nk pakai laptop ni..so tukar suka sama suka la ng dia...dia amik laptop aku sebelum ni...bagus x

dapat jugak celcom berukben...blehla wa access tenet yg kene blok tuhh..jgn jeless

lupelak nk tunjuk gambar laptop...tu harusla kan



buleh pakai pen..tunjuk2 jek kt skrin tu



lipat jangan x lipat yee



back to normal

tula kelebihan2 yg ada kt sini as a Ketua Bahagian (kononla)..tp kalo xleh wat keje pun xleh gak kan..org mengata pulak..sooo..sarah..caiyok2...



12 catatan:

Kancilbiru said...

wuiyo...sofa tu kalau buat tido di hari jumaat sangatlah nyaman...

Atia Adina said...

wah...tahniah...seronok lah kan...?yang penting dapat hidup satu keluarga....x kisah lah duk mana pun


-ad-

miezaniera said...

sarah, kite nk sewa leh tak? bagi harga kawan2 ekh..;D ini seyes tau bukan main2..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..syoknya dengar..semoga ko bahagia disana..jiayou sarah!!

eT said...

gudluck sarah..tempat baru..sume baru..hehe...angin pon baru...

Sarah Syazwani said...

wahh..cpt sungguh korg komen ekss..time kasih for all ur support..xpe2 aku slalu ade kursus kt shah alam leh jumpe jugak

bai : boleh..tp tgk dlu umh tu tkt x puas ati..biler nak masuk..dlm mgu depan ni kita balik s.alm..

k.mus said...

nak tumpang tido kat sofa bos bolehhh.. hehhehe

AngahSayang2314 said...

wah sarah best tue bulan pose bole tido kat situ kalau time lunch kan????

ZzamzZ said...

Good Luck Sarah...xkire dimane kte berada ape yg ptg..kerjasama ;D

aizuemi said...

brapa sewa sarah? nk g tgk gak leh tak? hehehhehe~

mamasue said...

bestnyaaaaa....tido mmg nyenyak gila!

Shahrul Shaharuddin said...

Selamat kerja di Dungun! perghh.. Ketua Bahagian oo skang.. bukan calang2.. =D

Encik Kamil pon dah Upgrade ke sana.. bagus lah dah tak jauh.. moga2 korang hepiz selalu..

t aku trun Dungun aku roger ko ngan Kamil k.. huhuhU~

yours
SH