Thursday, May 5, 2011

Bila boring

Hari minggu dan hari labour day yang x kemana -mana

so boreddddddd

bawak anak-anak dok tepi kolam sajok sambil mkn eskrem



hehe..kantoi lak kt mane



7 catatan:

mrsharis said...

tk kisah kat mana..janji kita dapat spend quality time dengan anak2 kan..

Sarah Syazwani said...

mrsharis : ye btl2 tu..ank2 pun boring dok dlm umah je

miezaniera said...

ingtkan kat redang island tadi hehehe

fuad ansari said...

kat uitm ke tu?? uitm mana erk? hehe.. ok pe berkelah kat situ.. aman je rasa lagi2 time cuti sem sebab x ramai orang.. (",)

iera said...

tak perlu pergi jauh2,asalkan ada je tempat menarik dan bleh bersama fmly..tu dah cukup bermakna..

army4war said...

baru nk tanye kat mana.. signboard tu dah jawap.. ok pee.. jimat n janji semua gumbira.. kekekeke

Sarah Syazwani said...

bai : hehe..x tercapai lg nk p redang island

fuad ansari : dungun..hehe tu la mmg aman

iera : setujuuu

geboo : hahaha..tula terambil pulak gambar signboard