Tuesday, May 3, 2011

Alahai anakku


Di satu malam yang hening

sedang mengemas dapur

dalam hati..."pelik juga budak-budak ni xde buat bising"

yela..selalu suri ni akan report kat aku

"mama...adik panjat"

"mama..adik buat wiwi"

"mama tuuu..mama niiii"

rupernyer di ruang tamu rumah...asyik sungguh budak berdua ni

si kakak menyuapkan makanan pd adiknya

sooooo sweetttt

jarang tau dapat tengok mcm ni

selalu nk berebut aje..lbh2 suri ni xmo beralah

adik pulak nk mkn jekk..xleh sabar






kan bagus kalo macam ni

senyum tengok gelagat budak berdua ni


9 catatan:

k.mus said...

alahai.. baiknye kakak suri, sayang adik la tu.. bagus2

~izan~ said...

bdk2 ni time ngam bukan main lg,time gaduh,mau bergegar satu rumah dgr suara masing2 hehe,anak2 aku pun mcm tu..geram pun ada,tp kalau dh mcm atas ni,terharu tau hehe

eT said...

Dah cam sebaya 2 beradik nih.huhu.

Sarah Syazwani said...

k.mus : sayanggg..tp kdg2 xmo kalah

izan : aah..kakak yg slalu nangis kene bulu ng adik

et : mane x..adik tu besau dh nk sama ng kakak

eB ezrin said...

sweet kan? tringat aerish & aed kat umah... g2 la jugak ;p

hati bukan kristal said...

best kan bila dah anak ramai (ramai ke? hehe)..lagi best bila dengar diorang bersembang. Sweet jer..

ummidaddy said...

hihi..baik ada makna tu...hihi...eloklah gitu kan..sejuk hati mamanyer

miezaniera said...

so sweeeeet...anak dh besar2 kureng skit karenah nye ek hehehe

Sarah Syazwani said...

eB : tula..seronok tgk mcm tu

hati bukan kristal : yee..ni br 2 org mc dh 10 org jek

k.su : haha..aahla tu mintak beli gula2

bai : kureng ke??? makin menjadik adala