Monday, May 2, 2011

cuti-cuti xde tujuan



Assalamualaikum

kalini nak cerita pasal perjalanan ke Melaka aritu

lepas kursus ke Shah Alam

kami balik kampung pulak

rumah ayah bonda ku

adik aku kt melaka nun asikla call suh datang ke sana

sbb dia nk jumpa ank2 sedara nyer ni la

kami pun ke melaka la ari sabtu tu

amik dia kt uitm melaka..bawak p mkn pastu anta balik kejap je pun

angan-angan nk mkn ikan bakar x kesampaian sbb tempat tu jauh

then cik suri ni pulak asikla ckp nk g zoo..sampai nangis2

bagi menyempurnakan impian dia..kami gerakla ke zoo

tapi masa tu dh mlm..so kami masuk safari night la

parents aku x masuk sbb jaga sufi yg dah tido

diorg pun dh penat..so rehat je la kat keta


oohh..tema anak beranak adalah merah dan putih


budak yang sangat happy sebab dapat pegi zoo

kami naik tram je x larat la nk jalan kaki


haruss ada gambarku berposing


happy giler budak ni


cik suri wif her mak ngah


atas tram..gelap sket







abisss...sampai 2x kami naik tram..hehe

tuk puaskan hati budak tecit sorang tu

sampai ke hari ini la dia ckp pasal g zoo

sangat seronok

tunggu adik dah besar kita g zoo lagi yeee


4 catatan:

~izan~ said...

ko pun tema munga2 ek hehe...kalau g melaka aku rasa mcm tak jemu je..sbb mesti nk ke tempat yg sama aje hehe

eT said...

lama x p zoo...lepas ni teringin gk nk bwk dania n ammar...hehe

Amy Syaquena said...

wah bestnya , melaka nie kalau gi banyak kali pun still x puas..

Sarah Syazwani said...

izan : aah..tudung je la

et : moh kiter g ramai2

amy : tu la..padahal bape kali p