Monday, September 26, 2011

~Jamuan Raya USMB~


Cerita yg dah basiiii

Jamuan raya di my ofis a.k.a USMB

Event di bilik meeting kami yang sempat n penuh ng barang itu

Menu pulak sate, nasi impit kuah kacang, lontong, laksa, kuih muih n ape lg ekk x igt plak

Tengok gambar je la yeee

tunggu sate yang x sampai-sampai


aku ng amik laksa diorg ni plak leh gambar sakan..huhu


bersuka ria sambil menikmati makanan yg banyak itu


kusyuk deme ni makan x pandang kamera dahh


sesi mengempiskan pipi..:)


potong kek tuk besday dr bln 4 hingga bulan 9...i sponsor ok..hahah


sesi kemas-kemas dan bungkus-bungkus

seronoknyer la kan kalo bab2 bawak balik makanan lebih..macam pasar malam dah aku rasa siap ada jual beli...hehe


tu je la..till next entry...ermm

note : mode nk berblog kureng plak ni pun gagahkan diri xmo biar blog ni senyap jek..huhu



5 catatan:

mamasue said...

banyaknya makanan weh

~izan~ said...

makan makan dan makan hehe...merasa lg suasana raya kan hehe

eisyaawie said...

banyaknya makanan sedapp...yummy-yummy...
salam perkenalan..

fuad ansari said...

Actually, sy baru terlepas jamuan raya kat ofis hari ini sbb anak demam.. takde rezeki nampaknya..

(time ni pulak nak demam.. mentang-mentang saya nak gi terengganu jumaat ni atas urusan kerja.. kadang2 tak sampai hati pulak nak pergi terengganu bila memikirkan hal anak. hurmm...)

Sinar Raudah said...

meriahnya makanan sarah...